• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı

pufss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
348
462
103
Aydın
Diyet arkadaşı arıyorum ama özelden numaraları verip watsapp grubu kurarak ilerleyelim istiyorum isteyen varsa lütfen özelden yazın yalnız ben 90 kg in üzerindeyim bana yakın olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Birde başlarım ama heran bırakabilirim hiç kendime güvenmiyorum felan diyenler değil tam tersi ben zayıflamak istiyorum diyetse diyet sporsa spor yapalım sadece destekle daha iyi ilerleyebilir diyenler gelsin

Diyet arkadaşı arıyorum ama özelden numaraları verip watsapp grubu kurarak ilerleyelim istiyorum isteyen varsa lütfen özelden yazın yalnız ben 90 kg in üzerindeyim bana yakın olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Birde başlarım ama heran bırakabilirim hiç kendime güvenmiyorum felan diyenler değil tam tersi ben zayıflamak istiyorum diyetse diyet sporsa spor yapalım sadece destekle daha iyi ilerleyebilir diyenler gelsin

Merhaba ben de su an kadinlar klubu actim.Arastirmak icin benim durumumda olanlari.Pandemide 85 kilodan 95 kiloya cikmayi basarip daha da kotulestim.Istanbuldayim siz?

Merhaba ben de su an kadinlar klubu actim.Arastirmak icin benim durumumda olanlari.Pandemide 85 kilodan 95 kiloya cikmayi basarip daha da kotulestim.Istanbuldayim siz?
Merhaba bende 93 kilodayım benim tiroitim var sürekli verip alıyorum bu sefer biraz abarttım ama başliyorum yarın sabah inşallah istersen sende başla

Mrb ben de 89 lardayım doğum kilolarımı vermek istiyorum ama bi türlü diyete başlayamıyorum

Kafanı toparla başla cnm biran önce yoksa o veremediğin kilolar artıyor yerinde saymıyor malesef ama önce diyetten ziyade bundan sonra sağlıklı bir beslenme sistemine geçeceğine kendini ikna etmem lazım

Olur tabi ki ama herkes buraya yazıp birdaha gelmiyor özelden mesaj atınız lütfen

Bilmediğin insana telefon numarası verilir mi :KK70:

Ben katilirim

Back
X