- 18 Ekim 2017
- 6.161
- 38.628
- 548
- 33
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Psikiatra gidecektin takinti ve kaygiyla ilgili basladin mi terapiye?Başarısızlık kaygim var.
Sosyal deney herhalde.Yine tuhaf sorularınla gelmişsin
Helal daire gibi bir şey herhalde…Ahiret gözü ne ya
Dalga geçmeye mi gelmiş siteye boş zamanlarında durup durup bir şey yazıyo yoksa sıraladığı psikolojik rahatsızlıklarından mı böyle bilmiyorum.Sosyal deney herhalde.
Çok enterasan dertleri var.Dalga geçmeye mi gelmiş siteye boş zamanlarında durup durup bir şey yazıyo yoksa sıraladığı psikolojik rahatsızlıklarından mı böyle bilmiyorum.
Bu site ne için var pardon?Dalga geçmeye mi gelmiş siteye boş zamanlarında durup durup bir şey yazıyo yoksa sıraladığı psikolojik rahatsızlıklarından mı böyle bilmiyorum.
Evet neyseki enteresan bir insanimÇok enterasan dertleri var.
Ezmeye çalışıyorsunuz da ben kendimi ezdirmem 19 yaşındayım ve hayatı merak ediyorum diye ezmeye calisamazsinizEvet neyseki enteresan bir insanim
Kaygıların varya ondan yani.Evet neyseki enteresan bir insanim
O normal kismim.Kaygıların varya ondan yani.
Bu yaşta bu kadar kaygılı olman iyi değil.O normal kismim.
Doktorumla paylasicam bunu.Bu yaşta bu kadar kaygılı olman iyi değil.
Kimsede seni eziklemiyor burada evlat.
Doktora gittikten sonra en güzel olma isteme hali hafifledi.Siz en güzel olmak isteyen üye değil misiniz? Konunuza gelecek olursam, ahiret gözüyle görmek ne demek? Dalga geçmek için sormadım, cidden anlayamadım.
Anladım. Bunu bilemezsiniz, size olduğundan farklı da görünebilir.Doktora gittikten sonra en güzel olma isteme hali hafifledi.
Ahiret gözüyle görmeden kastım kendi ahiretini ve benim ahiretini ne kadar düşünüyordu.
Kesinlike paylaş bak yaşın daha çok genç ilerisi var bunun.Doktorumla paylasicam bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?