Diyelim ki evlenecegim,evlenecegim erkegin beni gercekten dunya gozuyle degil de ahiret gozuyle gordugunu nereden anlayacagim?

Ahirette cennetlik cehennemlik olacagini kimse bilemez kendimizin durumunu dahi bilemeyiz ahiret gözü derken bunu kastettiyseniz Onun dısında ben bu devrin insanından korkmaya basladim iyi ki esimle ortalik bu kadar bozuk degilken tanismisim yoksa kimseye güvenemez bekar dururdum diyorum.Kavun degil ki koklayip anlayasin alacasi icinde oluyor insallah aileci biri degildir es kiymeti bilen biridir diye temenni ediyorum sizin icin

Siz en güzel olmak isteyen üye değil misiniz? Konunuza gelecek olursam, ahiret gözüyle görmek ne demek? Dalga geçmek için sormadım, cidden anlayamadım.
Doktora gittikten sonra en güzel olma isteme hali hafifledi.
Ahiret gözüyle görmeden kastım kendi ahiretini ve benim ahiretini ne kadar düşünüyordu.

Doktora gittikten sonra en güzel olma isteme hali hafifledi.
Ahiret gözüyle görmeden kastım kendi ahiretini ve benim ahiretini ne kadar düşünüyordu.
Anladım. Bunu bilemezsiniz, size olduğundan farklı da görünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…