Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onbir haftalikken dr dedi cnm kalbi durmus diye..hemde sekiz haftalikken durmus kalbi.alttan fitil verdiler kendikendine duşsun diye fakat dusmedi.
Kurtajla aldilar en sonunda
Soruna bagli ama d.bakrda en iyisi ugur bey.sultan daki zeynep hanimi kesinlkle tavsiye etmem dr demeye bin sahit...[ arkadaşlar neredeyse diyarbakırdayım çoğu doktora gittim kısaca anlatayım önce ilhami beye gittim bizim tedavisini yarıda bırakıp ankaradan gitti veni vidi de zeynep hanıma gittim orada hasta mahremiyeti diye birşey yok mahmut beye gittim oda insanla dalga geçer gibi konuşuyor sizi hiç ciddiye almıyor Genesisde pınar hanıma gittim aşılama yaptık tutmadı şimdi ahmet yalınkaya Ya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı acaba bana yardımcı olabilir misiniz
Soruna bagli ama d.bakrda en iyisi ugur bey.sultan daki zeynep hanimi kesinlkle tavsiye etmem dr demeye bin sahit...[ arkadaşlar neredeyse diyarbakırdayım çoğu doktora gittim kısaca anlatayım önce ilhami beye gittim bizim tedavisini yarıda bırakıp ankaradan gitti veni vidi de zeynep hanıma gittim orada hasta mahremiyeti diye birşey yok mahmut beye gittim oda insanla dalga geçer gibi konuşuyor sizi hiç ciddiye almıyor Genesisde pınar hanıma gittim aşılama yaptık tutmadı şimdi ahmet yalınkaya Ya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı acaba bana yardımcı olabilir misiniz
ya diyarbakırda devlet hastanelerine giden yok mu
kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi var oraya Fatma diye bi doktora gitmeyi düşünüyorum
daha evvel Berk beye gittim ama birkaç seferdir yerinde bulamıyorum tek doktor olduğu için sürekli ameliyata falan gidiyor .
özeller çok pahalı gibi geldi . dünya doğum hastanesine de gitmeyi düşündüm ama yaklaşık ne kadar tutuyor kimse bişey söylemiyor.
ooofffff çok bunaldım ya
sadece muayene olcam ve niye çocuğum olmuyor diye baktıracam
Merhabalar sizin doğuma az kalmış görünüyor. Şu anki doktorunuz kim, önerir misiniz?Soruna bagli ama d.bakrda en iyisi ugur bey.sultan daki zeynep hanimi kesinlkle tavsiye etmem dr demeye bin sahit...
Merhabalar.Genesiste Pinar Tantekin e gidiyorum.kesinlikle öneririm.cok ilgili kafandaki sorulara bikmadan ayrıntılı bilgi veriyor ,guleryuzlu.hayirli gebeliklerMerhabalar sizin doğuma az kalmış görünüyor. Şu anki doktorunuz kim, önerir misiniz?
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Şubat başında ondan randevu almaya çalıştım 1 Mart'a kadar doluyuz dediler. Etrafımdan da çok duymuştum bir gideyim bari randevu alabilirsem. Size de Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar.Genesiste Pinar Tantekin e gidiyorum.kesinlikle öneririm.cok ilgili kafandaki sorulara bikmadan ayrıntılı bilgi veriyor ,guleryuzlu.hayirli gebelikler
Tesekkur ederim siz de insallah sorunsz saglikli bi gebelikten sonra miniginizi kucagnza alirsnzÇok teşekkür ederim cevabınız için. Şubat başında ondan randevu almaya çalıştım 1 Mart'a kadar doluyuz dediler. Etrafımdan da çok duymuştum bir gideyim bari randevu alabilirsem. Size de Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()