- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi neslihamje
Evet bu üçü iyi, memorialda gamze hanım vardı soy ismini hatırlamıyorum o da iyiydi sanırım.Merhaba bende diyarbakır da yaşıyorum.Burda neval hanım iyi diye duydum.uğur değer ömer yalınkaya bunlar tüp bebek alanında uzman.
Evet iyi ama mesleki birikimi pek yok.ama tarzı naif biriymiş.ali emre nadık aca ÄEvet bu üçü iyi, memorialda gamze hanım vardı soy ismini hatırlamıyorum o da iyiydi sanırım.
Zelal hanımı da öneriyorlar ama hiç gitmedimGamze çok genç duruyor samki bilgi birikimi pek yok.zelal savaş coşkun nasıl acaba
cerrahisi baya iyimiş iyi bir doktor ama o da çok hastası olduğu için mecburen pek ilgilenmiyormuşBide yunus çavuş var.o nadıl acaba
Zelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir yaZelal hanımı da öneriyorlar ama hiç gitmedim
Hiç bilmiyorum sigorta işiniZelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir ya
Teşekkür ederimİş
cerrahisi baya iyimiş iyi bir doktor ama o da çok hastası olduğu için mecburen pek ilgilenmiyormuş
Zelal ve Uğur değer malesef ksrşılamıyorZelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir ya
Yoksa ben aylardır aklımda olan zelal di.sırf memorial için özel sigorta yaptımZelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir ya
İnşallah canımZelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir ya
Gtirn mi canım doktoraZelal Hanım acaba sigorta karşılıyor mu ? Nafi Beye yarın randevum var . Heyecanlıyım inş iyidir ya
Evet evet gittim . Nafi beye gittim çok güzel karşıladı ve ilgiliydi . Bundan sonra Nafi beyden devam edeceğimGtirn mi canım doktora
Sevindim canım.bende ona gideyim haftaya bakalımEvet evet gittim . Nafi beye gittim çok güzel karşıladı ve ilgiliydi . Bundan sonra Nafi beyden devam edeceğim
Zelalin özel sigorta ile anlaşması yokmuş ali emre yi çok. Merak ediyorum aşırı ilgili diyorlar daTüp Bebek doktorları en ufak bir şeyde tüp bebeğe yönlendiriyorlar. O yüzden o doktorlar son çare olmalı. Ahmet yalınkaya memorialda değildi diye biliyorum. Kendi muayenesi vardı. Gerçi yıllar önce gitmiştim. İyi bir doktordur. Gamze hanım ilgilidir. Zelal hanım da Aydın bey gibi direkt konuşuyor. Moral bozabilir. Genesiste Pınar hanım ilgilidir ama yoğundu diye hatırlıyorum.
Canım sen sağdan mi yumurtaldın.ben sağdan yumrtladım.bu ay.cinsiyeti merak ediyorumEvet evet gittim . Nafi beye gittim çok güzel karşıladı ve ilgiliydi . Bundan sonra Nafi beyden devam edeceğim