Gelinbaşı ve Gelin Tacı diyarbakırda gelin saçı için tavsiye edeceğiniz bir yer var mıı ???ACİLL

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
diyarbakırdakı kuaförler hakkında pek bi bilgim yok tavsiye edeceğiniz bi yer varmı lütfen yardım edinn...

Merhaba,
Konu yanıtsız kalsın istemedim. Bilmiyorum Diyarbakır'da mısınız, yoksa gelin olarak mı gideceksiniz.
Ben Diyarbakır'da okudum, en son 2010'da oradaydım. Gelin başını güzel yapabileceğini düşündüğüm Kırık Tarak diye bir kuaför, belki hala duruyordur. Bunun yanı sıra Metin Kendir ve Mustafa Asoğlu olması lazım, buralar da Diyarbakır'da baya ün yapmış kuaförlerdir.

Umarım iyi bir kuaför bulursun.

Selam canım bende diyarbakırdayım.canım ben nişanda mine kuaföre gitmiştim hiç beğenmedim arkadaşımda mustafa asoğluna gitmişti ona bayıldım hem makyajı hemde saçı çok güzel olmuştu.ben gelinlikten çok saç ve makyaja dikkat ediyorum.bende araştırıyorum bakalım.eğer iyi tavsiyeler alırsam sanada yazarım.

kzlaaarrrr kesinlikle meslektaşım olarak söylüyorum kuaför cemm...cemil değirmenci.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…