Arkadaşlar merhaba diyarbakırda dolgu için önereceğiniz klinik doktor varmı herkes juvaderm kullandıgını söylüyor ama güvenemiyorum kötü bir sonuç çıksın istemiyorum yaptırıp memnun kalan var mı ? Bir çok yer ile görüştüm düzgün bir sonuç çıksın istiyorum
Arkadaşlar merhaba diyarbakırda dolgu için önereceğiniz klinik doktor varmı herkes juvaderm kullandıgını söylüyor ama güvenemiyorum kötü bir sonuç çıksın istemiyorum yaptırıp memnun kalan var mı ? Bir çok yer ile görüştüm düzgün bir sonuç çıksın istiyorum
Aynı içerikle 6 ayrı konu açmışsınız, lütfen konu tekrarı yapmayınız, üyelerin bilgisi varsa yorumlar ama bilgisi yoksa yorum yapılmıyor diye defalarca aynı konuyu açmamalısınız.
merhabalar, kimse ilgilenmediği için söyleme gereksinimi duydum :) ben dr. özgür koldaşa gittim ankara da eğer yolunuz ankaraya düşerse mutlaka ugramanızı tavsiye ederim :)