• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakırda dolgu

madlen1

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
538
117
303
Arkadaşlar merhaba diyarbakırda dolgu için önereceğiniz klinik doktor varmı herkes juvaderm kullandıgını söylüyor ama güvenemiyorum kötü bir sonuç çıksın istemiyorum yaptırıp memnun kalan var mı ? Bir çok yer ile görüştüm düzgün bir sonuç çıksın istiyorum

Arkadaşlar merhaba diyarbakırda dolgu için önereceğiniz klinik doktor varmı herkes juvaderm kullandıgını söylüyor ama güvenemiyorum kötü bir sonuç çıksın istemiyorum yaptırıp memnun kalan var mı ? Bir çok yer ile görüştüm düzgün bir sonuç çıksın istiyorum

Hangi bölge için genelde dolguyu yüzün hiç bir bölgesinde güzel bulmuyorum...

merhabalar, kimse ilgilenmediği için söyleme gereksinimi duydum :) ben dr. özgür koldaşa gittim ankara da eğer yolunuz ankaraya düşerse mutlaka ugramanızı tavsiye ederim :)

Back