Diyarbakırda çelebi başuğuy,niyazi gülfidan,zeki akkum??

su2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
78
3
48
Tavsiye ettiğiniz doktoru öğreneblirmiyim.gebe kalamıyorum (

ben şimdi uğur değere gidiyorum bebek tedavisine başladım geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım bu ayda aşılama yaptı 15 gün sonra belli olacak doktorumdan memnunum

ben aradım uğur bey şimdi izindeymiş canım ya ayın 10unda gelicek dediler kaçırdım yani.adetin 2. yada 3.günü gitmem gerekiordu

gittinmi cnm sen sonuç alabildinmi uğur beyden.ben bu süre içinde tüp denedim bahçecide ama negatif (

Bende zeki akkuma gittim canim ve hamileyim bebek bekliyorum bi doktora gitmediysen git görüş derim doktor iyi merkez iyi ben zaten istanbulda tedavi goruyodum buraya taşınınca tedavimede burda devam ettim ve allahim beklenen sonuca ulastirdi

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…