Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakırda çelebi başuğuy,niyazi gülfidan,zeki akkum??
ben şimdi uğur değere gidiyorum bebek tedavisine başladım geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım bu ayda aşılama yaptı 15 gün sonra belli olacak doktorumdan memnunum
Bende zeki akkuma gittim canim ve hamileyim bebek bekliyorum bi doktora gitmediysen git görüş derim doktor iyi merkez iyi ben zaten istanbulda tedavi goruyodum buraya taşınınca tedavimede burda devam ettim ve allahim beklenen sonuca ulastirdi
Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım