• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakırda burun estetiği olan

Evet evet Haluk hocaya oldum. Yaptığı burunları görünce karar verdim hemen. Bir hafta 10 günü gözden çıkarmanız lazım. Çünkü burun çoğunlukla kapalı oluyor. Göz surat kaymış oluyor. Dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Tambon alınıp bant yapistirildiktan sonra Cook daha kolay bir süreç benim 10 gün sonraydı bazılarının daha erken alındı sizin de degisebilir. Hızlı bir şekilde iyilesiyorsunuz sonrasında benim bir iki ayda oturmaya başladı burnum.
Teşekkür etmediğimi şimdi tekrar cevabınızı okurken fark ettim 😀
Çok endişeliyim sanırım ondan
Teşekkür ederim rahatlatıcı cevabınız için
Yarın görüşmeye gidiyorum bakalım ne zamana gün verecek 😌

Teşekkür etmediğimi şimdi tekrar cevabınızı okurken fark ettim 😀
Çok endişeliyim sanırım ondan
Teşekkür ederim rahatlatıcı cevabınız için
Yarın görüşmeye gidiyorum bakalım ne zamana gün verecek 😌
Rica ederim ne demek. Kolay bı süreç olur insallah sizin için azcik sabredin geçip gidiyor her türlü 💜

Merhaba ben de düşünüyorum fakat instagram da hiç örnek foto yok neredeyse. Bu yüzden cesaret edemiyorum. Fotonuzu var mi acaba
Evet ancak görüşmeye gittiğinizde gösteriyor size. Karar verdiyseniz gidip görüşün bence muayene etsin fotoğrafları göstersin. Beğenip beğenmemek size kalmış. Ama ben çok doğal buldum yaptıklarını. Benimki de öyle memnunum yani.

Evet ancak görüşmeye gittiğinizde gösteriyor size. Karar verdiyseniz gidip görüşün bence muayene etsin fotoğrafları göstersin. Beğenip beğenmemek size kalmış. Ama ben çok doğal buldum yaptıklarını. Benimki de öyle memnunum yani.
Özellikle şöyle böyle olsun dedin mi yoksa ona mı bıraktın onu çok merak ettim
Çünkü bn çok kavis istemiyorum ama bu defa kemeri alırsam kavis vermezsem düşer dedi
Ona mı bırakmalyım sizce ?
siz nasıl davrandınız ?
(Buarada salıya ameliyat için kararlaştırdık)

Özellikle şöyle böyle olsun dedin mi yoksa ona mı bıraktın onu çok merak ettim
Çünkü bn çok kavis istemiyorum ama bu defa kemeri alırsam kavis vermezsem düşer dedi
Ona mı bırakmalyım sizce ?
siz nasıl davrandınız ?
(Buarada salıya ameliyat için kararlaştırdık)
Ben de kavis hiç sevmem düz burun severim benim de kemerliydi. Doğal olsun kalkık olmasın dedim gerisi size kalmış. Burunlarına baktiysaniz kavisli değiller. Ama şöyle bir şey var yıllar geçtikçe dusme her burunda olur o sebepten ilk zamanlar biraz kavisli olmasına takilmayin. İlerde düşmesinden iyidir.
Zaten ne deseniz de kendi tarzında bildiğini yapiyodur bence. Ne kadara yapıyor şu an acaba?

Ben de kavis hiç sevmem düz burun severim benim de kemerliydi. Doğal olsun kalkık olmasın dedim gerisi size kalmış. Burunlarına baktiysaniz kavisli değiller. Ama şöyle bir şey var yıllar geçtikçe dusme her burunda olur o sebepten ilk zamanlar biraz kavisli olmasına takilmayin. İlerde düşmesinden iyidir.
Zaten ne deseniz de kendi tarzında bildiğini yapiyodur bence. Ne kadara yapıyor şu an acaba?
7,5 şuan

Muayene oldum fakat bana fotoğraf hic göstermedi. Örnek göremedim. Gizli bir şekilde burnunuzu fotoğraf olarak gönderebilir misiniz rica etsem

Back
X