• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır ya da batman burun estetiği doktor önerisi

jimcimeyimnapayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
1
0
1
16
Arkadaşlar selam diyarbakırda ameliyat olmuş memnun olanlar önerileriniiz alabilir miyim yaz aylarında olacağım ama doktorlarda çok kararısızım herkes haluk bilek diyor ama onun da hiç fotosu yok. Yakın çevrede de olduysanız yine alabilirim rica ediyorum yardımcı olun bulamıyorum doktor

Ben de Diyarbakır'da yaşıyorum ve haziran ayında burun ameliyatı olmayı düşünüyorum birkaç isim önerildi bana ama emin değilim arastıracam konuyu takipteyim siz de bulursanız haberleşelim 😊Haluk Bilek'i duydum bir tanıdık yaptırmış burnu güzel olmuştu ama 2 isim daha var onları da iyice araştırıp öyle karar vericem..

Arkadaşlar selam diyarbakırda ameliyat olmuş memnun olanlar önerileriniiz alabilir miyim yaz aylarında olacağım ama doktorlarda çok kararısızım herkes haluk bilek diyor ama onun da hiç fotosu yok. Yakın çevrede de olduysanız yine alabilirim rica ediyorum yardımcı olun bulamıyorum doktor
Haluk bilekte ameliyat oldum 3 yıl olacak neredeyse gayet başarılı bir doktor hastalarını paylaşmayı sevmiyor. Doğal burun yapma konusunda usta

Back