Diyarbakır ve tayin

Canangul133

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.239
1.291
Herkese merhaba,

Yeğenim eşinin tayini nedeni ile bir ay sonra Diyarbakıra taşınacak fakat daha önce ben bir defa gezmeye gitmiştim oraya, onun dışında bir fikrimiz yok,

orada yaşayan arkadaşlardan fikir alabilirmiyiz.

ortam nasıl, kiralar, okullar, fiyatlar v.s..

şimdiden teşekkür ederiz.

Ortam güzel burası doğunun en büyük ve gelişmiş şehri diyebilirim şehir merkezi için. İlçeleri bilmiyorum. Kiralar depremden sonra baya arttı, evimizin kirası 2500 gibi bi şeydi depremden sonra kiralayanlar 7500 den başladı kiralamaya site içi. İnsanları iyi sıcak sevecen, doğuya ve diyarbakıra gelirken insan korkuyor ama gelince çok seviyor bu sene tayinci arkadaşlarım ağlaya ağlaya gittiler, gelirken de giderken de ağlanan bi yer diyebilirim. Lojmanlar eski ama oturuyorlar polis askerler, bunun dışında sorunuz varsa özelden yazabilirsiniz

çok teşekkür ederim.

2018 yılından beri burdayiz. Aşık olduk vaz geçemiyoruz büyülü bir havası var. Kiralar depremden sonra arttı. Pazar market standart. Diclekent 75 yol Bağcılar Kayapınar yani yasanilir güzel güvenilir yerler dışardan gelenler için. Etkinlikleri çok var tarihi kültürel mekanları fazla. Okullar kalabalık biraz ama gideceğiniz bölgede güzel okul özel sınıf vs vardır muhakkak. Esnaf vs çok misafirperver
5 yıldır 2 şeyden şikayetçiyim pazar esnafı ve trafikteki sürücüler. Gerisi rahatlıkla alışır ortam yaparsanız. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz ozelden.

Tamamen katılıyorum

Hayır kışın güzel geçiyor. Çok soğuk değil . Hangi şehirden gelecekler. Arada kar yağar ama onun dışında kış havası güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…