Diyarbakir da rezerv azligi olup tüp yaptiranlar

farrahdiba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2.603
1.855
Arkadaslar deneyimlerinizi paylasir misiniz olumlu olumsuz.
ben Diyarbakir da yasiyorum yumurta rezervlerim oldukca az.benim gibi olup ta burda tup yaptranlar var mi.hangi hastane ve doktora gittiniz??

benim de yumurtam az ve 2 kez denedim maslak acıbadem de olumsuz sonuç aldım.şimdi bahçeci gürkan arıkan a gidiyorum.bizim gibiler için önerilen havuz yöntemi yani sık sık yumurta veriyoruz toplanıyor döllenen olunca donduruluyor sonunda diyelim 4-5 embiriyo elde ediliyor bunları 5.güne gönderilenlerden transfer oluyor.önerilen yöntem bu ben bunu deneyeceğim.istanbul a bu iş için şehir dışından o kadar çok gelen var ki ama tabi yumurta az olunca sık sık gelmek zor bir iş olur.yani kısmet ama bizim işimiz zamanla olacak bir şey sabırlı ve pozitif olmak lazım.

Evet havuz yontemini biliyorum.bahceci uyguluyormus.bizim burda da var bahceci ama doktoru beni psikolojik olarak cok olumsz etkilemisti iki yil once baska bi yerdeyken.onun icin hic ona gitmk istemiyorum.ama mecbur kalinca gidecem elbet

sadece bahçeci değil acıbadem de bunu uyguluyor.ben 33 yaşındayım en son 3 yumurtam toplandı ve hepsi de anormal döllendi tedaviyi iptal ettik.şimdi yeniden başlıycam tedaviye doktorlar yılsa da sen yılma işimiz zor maddi en çok da manevi yönden ama bizim hayatımız bu yapacak bir şey yok.bunu kabul edip durmadan mücadele edeceğiz.
4 yıldır uğraşıyorum miyomlarım içinde histeroskopi ve laporoskopi ile ameliyat oldum 2 kez başarısız denemem var 9-10-11 bile denerim :)
derdimi seviyorum biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.seven sevdiğinin nazını ölçüyor.sevilen çekmesinde neylesin....

canım merhaba bende geçen ay tüp denedim ilk kez maalesef benden de 9 yumurta toplandı 6 tanesi olgun değilmiş kalan 3 yumurtanın biri anormal döllendi biri hiç döllenmedi biri de dejenere yumurtaymış.tedavi iptal oldu.dünya başıma yıkılacak sandım ama yavaş yavaş toprlanıyorum inşallah.ama senin bu yazadıklarını okuyunca daha bir kendime geldim.sürekli neden ben diye sorup kendimi yiyordum.ama doğru söylüyorsun seven sevdiğinin nazını ölçüyor.sevilene de çekmek düşüyor.allah razı olsun senden beni kendime getirdin...

arkadaşlar buradan her birimiz bir bir hamile haberini verecek o bebek gelecek ve çok sevilecek :)
tedevide çok ilaç vermişlerse sana ondan olabilir anormal döllenme birde bana doktorum bir test yapmamı istedi senin doktorunda senden istemiştir ben yarın onu yaptırcam ve gene yumurta toplatıcam hatta bu kez belki ilaçsız deneriz 1 tane olsun benim olsun :) sonra gene gene gene yapacak bir şey yok biizm de yapımız bu
iyi hafta sonları

peki kızlar memorial başlamış tüp bebeğe ora nasıl acaba araştırdınızmı.bende iyi biryer arıyorum.diyarbakırdayım.negatif tüp denemem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…