ismi ne pekiGenesis hastanesinde iyi bi doktor varmis yaptiranlarin hepsi memnun
evet çok iyi araştırmaya çalışıyorum siz kime oldunuz neden tekrar olacaksınız acaba ?o doktorları bilmiyorum ama çok iyi araştırmadan asla olmayın derim sonra cidden pişmanlık oluyor.ben tekrar olacağım 4 yıldır bekliyorum.
Mrb siz ameliyatı oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ben de Diyarbakırda dr arıyorumMerhaba arkadaslar bi konuda danışmak istiyorum diyarbakırda burun estetiği olucam fakat doktora karar veremiyorum haluk bilek ve fatih,faruk bey(fba estetik) arasinda cok kararsizim.. yardımcı olan olursa cok sevinirim daha once bu doktorlara olup memnun kalan varmı acaba ?
Bn de arıyorum siz kimleri duydunuz kime karar verdinizMrb siz ameliyatı oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ben de Diyarbakırda dr arıyorum
Doktorun ismini rica edebilirmiyim. Birde başkan hangi idldmleri yapıyorlar bilginiz var mı acabaGenesis hastanesinde iyi bi doktor varmis yaptiranlarin hepsi memnun
Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi doktora oldunuzMrb siz ameliyatı oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ben de Diyarbakırda dr arıyorum
Ameliyat oldunuz mu acaba ?Merhaba arkadaslar bi konuda danışmak istiyorum diyarbakırda burun estetiği olucam fakat doktora karar veremiyorum haluk bilek ve fatih,faruk bey(fba estetik) arasinda cok kararsizim.. yardımcı olan olursa cok sevinirim daha once bu doktorlara olup memnun kalan varmı acaba ?
Evet oldumAmeliyat oldunuz mu acaba ?
Kim de oldunuz acabaEvet oldum
Mrb siz ameliyatı oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ben de Diyarbakırda dr arıyom
Hangi doktor?Evet oldum
Instagram'da fba estetik diye aratırsanız çıkarHangi doktor?
merhaba estetik oldunuz mu ben de arıyorum daMerhabalar ben de doktor arıyorum Diyarbakır'da. Burun estetiği yaptırp memnun olanlarınız varsa doktor ismi alabilir miyim?
memnun musunuz fotoğraf atma şansınız var mıdırInstagram'da fba estetik diye aratırsanız çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?