• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır burun ameliyati

Shawtyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
89
39
88
26
Merhaba arkadaslar bi konuda danışmak istiyorum diyarbakırda burun estetiği olucam fakat doktora karar veremiyorum haluk bilek ve fatih,faruk bey(fba estetik) arasinda cok kararsizim.. yardımcı olan olursa cok sevinirim daha once bu doktorlara olup memnun kalan varmı acaba ?

o doktorları bilmiyorum ama çok iyi araştırmadan asla olmayın derim sonra cidden pişmanlık oluyor.ben tekrar olacağım 4 yıldır bekliyorum.

o doktorları bilmiyorum ama çok iyi araştırmadan asla olmayın derim sonra cidden pişmanlık oluyor.ben tekrar olacağım 4 yıldır bekliyorum.
evet çok iyi araştırmaya çalışıyorum siz kime oldunuz neden tekrar olacaksınız acaba ?

Merhaba arkadaslar bi konuda danışmak istiyorum diyarbakırda burun estetiği olucam fakat doktora karar veremiyorum haluk bilek ve fatih,faruk bey(fba estetik) arasinda cok kararsizim.. yardımcı olan olursa cok sevinirim daha once bu doktorlara olup memnun kalan varmı acaba ?
Mrb siz ameliyatı oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ben de Diyarbakırda dr arıyorum

Burun ameliyatı hangi doktora oldunuz, şuan bu iki doktor arasında kaldım..
Umarim görür cevaplandırırsınız... 🌼🌼

Ameliyat oldunuz mu acaba ?

Merhabalar ben de doktor arıyorum Diyarbakır'da. Burun estetiği yaptırp memnun olanlarınız varsa doktor ismi alabilir miyim?

Back