Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ; Antalyadan geldim , Diyarbakırda Batı hastanesi Dr Cihan Bademkıran ismi sezaryen ile doğum için çok önerildi .Bu konuda fikir belirtecek olan var mı lütfen acil ???
Merhaba ; Antalyadan geldim , Diyarbakırda Batı hastanesi Dr Cihan Bademkıran ismi sezaryen ile doğum için çok önerildi .Bu konuda fikir belirtecek olan var mı lütfen acil ???
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu alıp Cihan beye gittim. Riskli bir gebeliğim vardı . . İlk doğumumdu .Tüm olabilecek ihtimalleri anlatarak her seçeneği detaylıca özetledi bana ,neler olabileceğinden bahsetti. şükür sezeryanla atlattık bu süreci Çook memnun kaldım, 3 gün sonra ayaktan duş alabildim. Yaklaşık 1 hafta sonra ise artık günlük hayata dönmüş olup araç kullanmaya başladım.