Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer miBen de 16 sında gittim zeki hocaya yarın transferim var sizin durum nasıl
Polip var onu aldıracağım maalesefEvet oldum bugün taze transfer . Sizin neden ertelendi özel değilse
Sağol canım. İnşallah pozitif haberlerini bekliyorumGeçmiş olsun canımgeciktıyorsa guzellestırıyodur rabbım
Ben de pcosluyum eşim de azopermi denildi çok şükür 7 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum. Zeki hocanın hastasıyim ben deMerhaba kızlar. Yarın tüp bebeğe başlayacağım. Pcos tanısı var her şeyim gayet normal ilerliyor düzenli regl hormonlar insülin vs. Kilom da 72 engel mi diye düşünüyorum veremiyorum çünkü. 2 yıldır istedik olmadı en son bahçeciye karar kıldık. Benim gibi olan var mı aranızda desteklerinizi bekliyorum. Diyarbakır bahçeci zeki akkum ile ilgili yorumlarınız var mı ? Deneyimleyip pozitif sonuçlar alanlar bu süreçte naptı Yardımcı olun lütfen![]()
Ay hadi inşallah pozitif haberini alırız benim transferim polip yüzüne bir ay ertelendiBen de pcosluyum eşim de azopermi denildi çok şükür 7 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum. Zeki hocanın hastasıyim ben de
Geçmiş olsun canımgeciktıyorsa guzellestırıyodur rabbımso
Sonucunu belli old muGeçmiş olsun canımgeciktıyorsa guzellestırıyodur rabbım
Dün kan verdim pozıtıf 50 çıktı ama pazartesi tam net belli olacakSonucunu belli old mu
Teşekkür ederim inşallahAy hadi inşallah pozitif haberini alırız benim transferim polip yüzüne bir ay ertelendi
Hayırlı olsun çok sevindim darısı bana inşallah günler hiç geçmiyor test günüm 17 OcakDün kan verdim pozıtıf 50 çıktı ama pazartesi tam net belli olacak
Ben de dün aldırdım Polip bakalım bana ne diyeceklerTeşekkür ederim inşallahbenim de rahim filminde rahimde perde var histeroskopi ameliyatı ile alınması lazım dedi ameliyat oldum transfer iki ay ertelenmişti
Yarın tekrar vericem inşallah sağlıklı bir gebeliktirHayırlı olsun çok sevindim darısı bana inşallah günler hiç geçmiyor test günüm 17 Ocak
Poztifmi siziinkiBen de 16 sında gittim zeki hocaya yarın transferim var sizin durum nasıl