• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri DİYARBAKIR BAHÇECİ

ezgice27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
18
4
1
29
Merhaba kızlar. Yarın tüp bebeğe başlayacağım. Pcos tanısı var her şeyim gayet normal ilerliyor düzenli regl hormonlar insülin vs. Kilom da 72 engel mi diye düşünüyorum veremiyorum çünkü. 2 yıldır istedik olmadı en son bahçeciye karar kıldık. Benim gibi olan var mı aranızda desteklerinizi bekliyorum. Diyarbakır bahçeci zeki akkum ile ilgili yorumlarınız var mı ? Deneyimleyip pozitif sonuçlar alanlar bu süreçte naptı Yardımcı olun lütfen ☕🙏🏻

Merhaba kızlar. Yarın tüp bebeğe başlayacağım. Pcos tanısı var her şeyim gayet normal ilerliyor düzenli regl hormonlar insülin vs. Kilom da 72 engel mi diye düşünüyorum veremiyorum çünkü. 2 yıldır istedik olmadı en son bahçeciye karar kıldık. Benim gibi olan var mı aranızda desteklerinizi bekliyorum. Diyarbakır bahçeci zeki akkum ile ilgili yorumlarınız var mı ? Deneyimleyip pozitif sonuçlar alanlar bu süreçte naptı Yardımcı olun lütfen ☕🙏🏻
Ben de pcosluyum eşim de azopermi denildi çok şükür 7 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum. Zeki hocanın hastasıyim ben de

Ay hadi inşallah pozitif haberini alırız benim transferim polip yüzüne bir ay ertelendi
Teşekkür ederim inşallah ❤️ benim de rahim filminde rahimde perde var histeroskopi ameliyatı ile alınması lazım dedi ameliyat oldum transfer iki ay ertelenmişti

Ben de pcosluyum eşim de azopermi denildi çok şükür 7 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum. Zeki hocanın hastasıyim ben de
Merhaba eşiniz bu süreçte tese oldu mu?
Bizim de erkek infertili .
Zeki akkumda tüp bebek tedavisine basgalayacagiz kistim olmuş o yüzden bı turlu baslayamadik .
Tek tük sperm çıkışımız var azopserm e yakınız bazen hiç çıktığı olmuyor.

Merhaba eşiniz bu süreçte tese oldu mu?
Bizim de erkek infertili .
Zeki akkumda tüp bebek tedavisine basgalayacagiz kistim olmuş o yüzden bı turlu baslayamadik .
Tek tük sperm çıkışımız var azopserm e yakınız bazen hiç çıktığı olmuyor.
Teseye gerek kalmadı çok şükür iki yıl boyunca farklı şehirlerde farklı devlet hastaneleri ve fakülteler dahil hep 0 çıkıyordu bahçecide ilk defa 21 tane sperm bulundu sonra ilaçlar ile 200 bine kadar çıktı teseye gerek kalmadı

Back