Diyarbakırda burun estetiği olan

Teşekkür etmediğimi şimdi tekrar cevabınızı okurken fark ettim
Çok endişeliyim sanırım ondan
Teşekkür ederim rahatlatıcı cevabınız için
Yarın görüşmeye gidiyorum bakalım ne zamana gün verecek

Rica ederim ne demek. Kolay bı süreç olur insallah sizin için azcik sabredin geçip gidiyor her türlü

Merhaba ben de düşünüyorum fakat instagram da hiç örnek foto yok neredeyse. Bu yüzden cesaret edemiyorum. Fotonuzu var mi acaba
Evet ancak görüşmeye gittiğinizde gösteriyor size. Karar verdiyseniz gidip görüşün bence muayene etsin fotoğrafları göstersin. Beğenip beğenmemek size kalmış. Ama ben çok doğal buldum yaptıklarını. Benimki de öyle memnunum yani.

Özellikle şöyle böyle olsun dedin mi yoksa ona mı bıraktın onu çok merak ettim
Çünkü bn çok kavis istemiyorum ama bu defa kemeri alırsam kavis vermezsem düşer dedi
Ona mı bırakmalyım sizce ?
siz nasıl davrandınız ?
(Buarada salıya ameliyat için kararlaştırdık)

Ben de kavis hiç sevmem düz burun severim benim de kemerliydi. Doğal olsun kalkık olmasın dedim gerisi size kalmış. Burunlarına baktiysaniz kavisli değiller. Ama şöyle bir şey var yıllar geçtikçe dusme her burunda olur o sebepten ilk zamanlar biraz kavisli olmasına takilmayin. İlerde düşmesinden iyidir.
Zaten ne deseniz de kendi tarzında bildiğini yapiyodur bence. Ne kadara yapıyor şu an acaba?

7,5 şuan

Muayene oldum fakat bana fotoğraf hic göstermedi. Örnek göremedim. Gizli bir şekilde burnunuzu fotoğraf olarak gönderebilir misiniz rica etsem

Muayene oldum fakat bana fotoğraf hic göstermedi. Örnek göremedim. Gizli bir şekilde burnunuzu fotoğraf olarak gönderebilir misiniz rica etsem
Aslında talep edince gösteriyor bana gösterdi
Hatta karar verene kadar 3 defa gittim üçünde de görmek istedim gösterdi

Kızlar Haluk bilek için araştırma yapıyorum oldunuz mu acaba ? Bu yılki fiyatı ne bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…