Diyanetten Aciklama

minnakkelebekim

♡♥♡ MERYEM ELİF ♡♥♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.973
7.239
248
38
http://m.hurriyet.com.tr/diyanetten-tepki-ceken-soru-ve-cevap-sonrasi-aciklama-40037845

KELEŞ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş de, “Din İşleri Yüksek Kurulumuzun böyle bir fetvası kesinlikle olmamıştır, olmaz, olamaz” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in talimatıyla kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını söyleyen Keleş, “Alınan güvenlik hizmeti raporuna göre Din işleri Yüksek Kurulumuzun sitesi son günlerde pek çok saldırıya maruz kalmıştır. Başkanlığımızın temel ilke ve prensipleriyle tamamen tezat teşkil eden, Başkanlığımıza ve yüce dinimiz İslam’a yönelik olumsuz algı oluşturmak amacıyla planlanan bu edep ve ahlak dışı sabotajın sorumluları en kısa zamanda tespit edilerek, adalete teslim edilecektir. Dini Soruları Cevaplandırma Platformu’nu her türlü istismarı önlemek için bugünden itibaren kapatmak zorunda kaldığımızı üzülerek ifade etmek isterim” diye konuştu.

Linkte soru ve Cevap da ayrıntılı verilmiş. Umarim site gerçekten hacklenmistir de böyle bi saçmalık olmamıştır.

Insallaaaaahhhhh umarim hacklenmistir M minnakkelebekim yoksa gercekten cok ayip ve terbiyesiz bir olay.
Fakat, sözlü cok duyduk baska imamlardan ve dindar kesimden böyle sorular, onun icin olabirde, ihtimal verebiliyorum.

Adamlara üç kez farklı şekillerde kürk elde etmek için hayvanlara işkence edildiği için, kürk satan biryerde çalışmanın doğru olup olmadığını sordum. vicdanen rahat hissetmiyordum. üçünde de soru anlaşılır değil dediler. birisi de bir ismin anlamını sormuştu. çok saçma bir cevap verdiler.
o günden sonra diyanetin sitelerine girmiyorum bile........!

soruyu diyanet yerine Siri'ye sordun sanırım soru anlaşılır değil ne yahu..

Kürkün ne olduğundan haberleri yoktur "ne soruyor bu hatun kürk ne kürt mü demek istedi acaba" demişlerdir.
Ya da hepsi kürk giyiniyordur "ne alaka yahu hayvanlar bizim için var ne günahı ne doğrusu" demişlerdir.
Her iki durumda da "biz anlaşılır değil deyip çıkalım işin içinden" diye düşünmüş olmalılar.

Yanlış hatalı. Kabul edin. Yok heklendi yok Arıza oldu vs kılıfına girmeyin. Siz bu soruya ciddi ciddi cevap yazılıp yayınlanmasına izin verdiniz. Bu kadar. Bir kerede deyin ki evet hatalıyız. Bu işlerle sorumlu olanların hemen işine son verdik. Böyle terbiyesizlik olmaz deyin. Bir kere de kabul edin. Salak mıyız biz heklendi masalına inanacağız. Nefret duygum sayenizde yükseliyor böyle saçmalıklarınızla. Diyanet gibi bir kurum bu soruyu okudu ve cevap yayınlamasına izin verdi. İşte gerçek bu. Midemi bulandırıyorsunuz.

yahu zaten diyanet diye bi kurumun olması, yani fetva vererek bu işten para kazanması doğru gelmiyor bana. yanılıyormuyum? din işi parayla yapılmaz yahu

Adamlar kaynak da vermis.. Usenmesem bakacam kaynaklar ne demis diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…