- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Adamlara üç kez farklı şekillerde kürk elde etmek için hayvanlara işkence edildiği için, kürk satan biryerde çalışmanın doğru olup olmadığını sordum. vicdanen rahat hissetmiyordum. üçünde de soru anlaşılır değil dediler. birisi de bir ismin anlamını sormuştu. çok saçma bir cevap verdiler.
o günden sonra diyanetin sitelerine girmiyorum bile........!
Adamlara üç kez farklı şekillerde kürk elde etmek için hayvanlara işkence edildiği için, kürk satan biryerde çalışmanın doğru olup olmadığını sordum. vicdanen rahat hissetmiyordum. üçünde de soru anlaşılır değil dediler. birisi de bir ismin anlamını sormuştu. çok saçma bir cevap verdiler.
o günden sonra diyanetin sitelerine girmiyorum bile........!
Aynen. Burda tek bir cümle ile herkes anladı. Orda bir paragraf ile belirtmiştim oysaki.. Acaba diyanet sadece arapça biliyor olabilir mi? türkçe ondan anlamadılar zaarsoruyu diyanet yerine Siri'ye sordun sanırımsoru anlaşılır değil ne yahu..
Ben sabotaj olduğuna inanıyorum.. İslam dinini kötü göstermeye çalışmak adına..
Öyle.. Sürekli kötüleme kampanyası..Eğer öyleyse başardılar. Baksana firsatcilar köşe başında bekliyormus.
Başka imamlardan ve dindar kesimden 'çok' duydunuz öyle mi?Insallaaaaahhhhh umarim hacklenmistir M minnakkelebekim yoksa gercekten cok ayip ve terbiyesiz bir olay.
Fakat, sözlü cok duyduk baska imamlardan ve dindar kesimden böyle sorular, onun icin olabirde, ihtimal verebiliyorum.
Başka imamlardan ve dindar kesimden 'çok' duydunuz öyle mi?
Denas uzaklaş burdan ban yemeBaşka imamlardan ve dindar kesimden 'çok' duydunuz öyle mi?
yahu zaten diyanet diye bi kurumun olması, yani fetva vererek bu işten para kazanması doğru gelmiyor bana. yanılıyormuyum? din işi parayla yapılmaz yahuYanlış hatalı. Kabul edin. Yok heklendi yok Arıza oldu vs kılıfına girmeyin. Siz bu soruya ciddi ciddi cevap yazılıp yayınlanmasına izin verdiniz. Bu kadar. Bir kerede deyin ki evet hatalıyız. Bu işlerle sorumlu olanların hemen işine son verdik. Böyle terbiyesizlik olmaz deyin. Bir kere de kabul edin. Salak mıyız biz heklendi masalına inanacağız. Nefret duygum sayenizde yükseliyor böyle saçmalıklarınızla. Diyanet gibi bir kurum bu soruyu okudu ve cevap yayınlamasına izin verdi. İşte gerçek bu. Midemi bulandırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?