En çok izlediğim we sewdiğim dizidir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En çok izlediğim we sewdiğim dizidir...
Katılıyorum. Bana biraz bencilce ve garip geliyor ille de benim kanımdan olsun diye tutturup böyle işlere girmek. Mesela 45inden sonra hala daha çocuk yapmaya çalışanlar için de aynı şeyi düşünüyorum. Geçen burada bir haber paylaşılmış kadının teki 52sinde tüp bebekle ilk kez doğum yapmış. 40 seneye yakın uğraşıyorlarmış. Te allam bencilliği bak. O çocuk 8 yaşındayken annesi 60 yaşında olacak.Günahı beni bağlamaz da evlat edinmek daha mantıklı geliyor. Bazı şeyleri kabullenmek lazım belki. İlle doğurma duygusunu tatmaya gerek var anneliği hissetmek için. Bilmiyorum..
"Fiilen nikahlı olmayan kişiler arasında başlayıp sonuçlamayan tüp bebek uygulaması, insanlık duygularını rencide etmesi ve zina unsurlarını taşıması sebebiyle caiz değildir."
Katılıyorum. Bana biraz bencilce ve garip geliyor ille de benim kanımdan olsun diye tutturup böyle işlere girmek. Mesela 45inden sonra hala daha çocuk yapmaya çalışanlar için de aynı şeyi düşünüyorum. Geçen burada bir haber paylaşılmış kadının teki 52sinde tüp bebekle ilk kez doğum yapmış. 40 seneye yakın uğraşıyorlarmış. Te allam bencilliği bak. O çocuk 8 yaşındayken annesi 60 yaşında olacak.
aynını düşündüm biliyormusun,islam olmasa kadınları kaçırıp ırzına geçerlerdi,hatta insanların evlerine alenen saldırırlardı,hırsızlık tecavüz vs hepsi islam ülkelerindeİnsanlar mantıklarını kullanmaktan aciz oldukları için fetva lazım tabi. Hoşuma gidiyo benim. Valla bi de islam falan olmasa herkes birbirini keserdi bu ülkede