Diyanet, Bodrum'da 30 Milyon TL'ye 'İslam Merkezi' Yapacak

Canım ciğerim, Arap turistler neden Bodrum'a gidiyor? Çok mevki belirtmeyeceğim şeyh beni keser meser nemelazım:-) Bodrum civarlarında denize sıfır bir yer kapattı şeyhlerden biri, koca yerdeki tüm evleri satın alıp tahliye edilmesini talep etti, hatta o semtin muhtarı evini satmak istemeyenlere toplantı dahi yaptı, semtte küçük bir adacıkta vardı, onu da satın aldı, neymiş efendim şeyh amca eşleriyle birlikte denize girecekmiş, etrafında kimse olmasın istiyormuş.

Böyle böyle Bodrum civarında özellikle denize sıfır yerleri şeyh emmiler almaya başladı, şimdi bu projenin yapılacağı alanda denize yakın, kesin öyle olacak diye peşin hükümlü olmak istemem ama bir süre sonra etrafı çevrilmiş plaj olmayacağının garantisi yok ya da hadi plaj mlaj yapmadılar kendilerine, etraftaki plajdan rahatsızız deyip plajı kamulaştırmayacaklarının garantisi yok.

Bir proje yapılırken o projenin hedeflediği misyona da uygun bir alan seçilmesi gerekir, arazinin konumuna bakalım, etrafta yatlar bağlı, camel beach koyu var, insanlar orada denize girecek, alkolünü alacak, müzik dinleyecek, bu aktiviteleri yapanlarda o merkezde olanlarda birbirinden rahatsız olacak, bu su götürmez bir gerçek.

Adacık dediniz de ...... mi söz ediyorsunuz ?

Siz mevki belirtmiycem demişsiniz .Özür dilerim sormamış farzedin

islam merkezi nedir? ne is yapar? Biri beni aydınlatsin... gayrimüslimleri müslüman yapma yeri falan mı? Ama yok mantıklı degil kelimeyi sadet yetiyor bildigim kadariyla bunun icin merkeze gitmeye gerek yok... Dini ögretmek icin desek kuran var bir sürude diyanete bagli hocalar var .... Eee ne is yapacak bu merkez??? Galiba diyanet baskaniyla yardimciları kafa kafaya verip bu gun nasıl sacma sapan fetfa yayinlasak diye dusunecekler...su 45 erkek ogrenci geldi aklima onlara bir 45 ekleme merkezi olmaz insallah

Gelip bol bol kuveyt dinarı , riyal bırakıp gitsinler :confused:
Ne kadar merakliyiz su araplara, sonumuzda onlar gibi olmaz Insallah, bari sanslarina onlari petrolleri bir nevi kurtariyor. Bakalim bizim halimiz ne olacak ? Günün birinde bu araplara kadarseviyemizi düsürecegimizi, dinar ve riyallerini alalim diye cennet ülkemizide haraba cevirecegimiz,hic aklima gelmezdi, :KK43: Ne merakliyiz gerilemeye.

Yani ne bileyim, ülkede tecavüz, kadın cinayetleri arttı, çocuklar gençler olmadık yerlere gönderilip eğitim aldırılıyor, madem bir misyonları var, güçlerini, iradelerini bakın yurdum evlatları siz bazı şeyleri yanlış öğrenmişsiniz doğrusu budur diye bilinçlendirmek, rehabilite etmek için köy köy, ilçe ilçe gezmek için kullansalar, turistlerden önce kendi halkımızın doğrusunu öğrenmeye ihtiyacı var çünkü.
Iste bu gibi celiskileri cok yasayinca insani dininden ve imanindan ediyorlar günün birinde.
Tabiki dogrusu ve mantiklisi senin dedigin gibi Mune Mune ama gel görki, insan mantigina uymayan, adil olmayan uygulamalar yapilinca, o zaman her vicdanli insan sorar ve derki, neden asil muhtac, aciz, engelli insanlara hic bir sey yapilmiyorda, yine hep zengini düsünülüyor ?

Ne kadar merakliyiz su araplara, sonumuzda onlar gibi olmaz Insallah, bari sanslarina onlari petrolleri bir nevi kurtariyor. Bakalim bizim halimiz ne olacak ? Günün birinde bu araplara kadarseviyemizi düsürecegimizi, dinar ve riyallerini alalim diye cennet ülkemizide haraba cevirecegimiz,hic aklima gelmezdi, :KK43: Ne merakliyiz gerilemeye.

Iste bu gibi celiskileri cok yasayinca insani dininden ve imanindan ediyorlar günün birinde.
Tabiki dogrusu ve mantiklisi senin dedigin gibi Mune Mune ama gel görki, insan mantigina uymayan, adil olmayan uygulamalar yapilinca, o zaman her vicdanli insan sorar ve derki, neden asil muhtac, aciz, engelli insanlara hic bir sey yapilmiyorda, yine hep zengini düsünülüyor ?

Yok Oliviacım yok , Araplarda dahil hiç bir insanoğluna özel merakım yok .

Mesajın tek satırını alınca anlam bütünlüğü bozulmuş ama olsun , canın sağolsun .

Herhangi bir ülke vatandaşının gelip ülkemdeki fiyatları uçurmasına eyvallah deseydim , önce evimi satardım . Yazdım ama gözünden kaçmış , olsun .

Ha ayrıca Dinar , Sterlin , Euro .... Ülkeme döviz akışı olmasından rahatsız olacakta değilim . İster yaz turizmi, ister kış turizmi , ister inanç ister kültür turizmi ... Cazibe merkezlerimizin olması ya da var olanları cazip hale getirmek memnuniyet verici.

Ayrıca elbette , eğitim, sağlık, sosyal alanlarda da yatırımlar olmalı , olacak , oluyor . Ama takdir edersiniz ki; her bakanlığa ayrılan bir bütçe var . Kapatalım o zaman turizm bakanlığını, ulaşım bakanlığını , spor bakanlığını ... Eğitim , sağlık açıklarımız varken bunlarla zaman harcamayalım . Olsun mu ? Bence olmasın.

Diyanete vereceğin o parayla git istihbarata harca bombaların patlamasını engelle, istihbarat şu anda kış uykusunda zira...

Daire sahiplerinden birini iyi tanıyorum . Gitmelerine üzüldüm . Hocam keşke satmasaydınız dedim (karı koca biri emekli biri halen öğretmen) Neden sattığını altta anlayacaksınız.

Sana şu kadar diyeyim mune , burada o daire en fazla 250 bine alıcı bulurdu . 420 bine satmışlar . Ki karamürsel karamürsel olalı böyle rakamlar duymamıştı.
Arapları köprü merakı sardı.

Taşındıklarında gelişmeleri yazarım.

Karamürsellimisin kı sen :KK64:

Ausencia Ausencia sana hitaben yazmis olsam bile sana degildi sitemim. Sitemim hükümete, ne merakliyiz diyorum BOP MOP derken araplara bayagi özenir olduk.

şimdi bunu anlamıyorum nedir kardeşim şimdi çokmu lazımdı külliye! tamam tamamda bodrum ne alaka ve bu paralar refah düzeyi alâ olan bir ülkede harcanıyor olsa neyse millet açız diyor,ortalık Suriyeli başıboş ne idüyü belirsiz insanlarla kaynıyor şimdi çokmu lazımdı külliye sayın hocam...

islam merkezi nedir? ne is yapar? Biri beni aydınlatsin... gayrimüslimleri müslüman yapma yeri falan mı? Ama yok mantıklı degil kelimeyi sadet yetiyor bildigim kadariyla bunun icin merkeze gitmeye gerek yok... Dini ögretmek icin desek kuran var bir sürude diyanete bagli hocalar var .... Eee ne is yapacak bu merkez??? Galiba diyanet baskaniyla yardimciları kafa kafaya verip bu gun nasıl sacma sapan fetfa yayinlasak diye dusunecekler...su 45 erkek ogrenci geldi aklima onlara bir 45 ekleme merkezi olmaz insallah
Sanırım artık devletimiz turizmden yeterince para kazandı misyonerlik çalışması başlattı

X