elifcix Allahım sana teslimim ♡♡♡ Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 82 64 34 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #1 Tanıdığı olan, bir merkezde çalışan kısacası stajım için bana yardım edebilcek kimse var mı bulamıyorum hiçbir yer almıyor müşkül durumdayım
Tanıdığı olan, bir merkezde çalışan kısacası stajım için bana yardım edebilcek kimse var mı bulamıyorum hiçbir yer almıyor müşkül durumdayım
bynsvl Benolsaydım. Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2015 1.043 643 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #2 hangi şehirdesin
elifcix Allahım sana teslimim ♡♡♡ Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 82 64 34 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #3 bynsvl .!.: hangi şehirdesin Genişletmek için tıkla... İstanbul
bynsvl Benolsaydım. Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2015 1.043 643 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #4 elifcix .!.: İstanbul Genişletmek için tıkla... hmm. canm bi kaç şehirde tanıdığım var ama istanbulda malesef. inşallah uygun bi staj yeri bulursun.
elifcix .!.: İstanbul Genişletmek için tıkla... hmm. canm bi kaç şehirde tanıdığım var ama istanbulda malesef. inşallah uygun bi staj yeri bulursun.
elifcix Allahım sana teslimim ♡♡♡ Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 82 64 34 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #5 bynsvl .!.: hmm. canm bi kaç şehirde tanıdığım var ama istanbulda malesef. inşallah uygun bi staj yeri bulursun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
bynsvl .!.: hmm. canm bi kaç şehirde tanıdığım var ama istanbulda malesef. inşallah uygun bi staj yeri bulursun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.326 43.855 18 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #6 elifcix .!.: Tanıdığı olan, bir merkezde çalışan kısacası stajım için bana yardım edebilcek kimse var mı bulamıyorum hiçbir yer almıyor müşkül durumdayım Genişletmek için tıkla... okulun yardmcı olmuyor mu cnm? sen bulamadğn zaman onlar bulmak zorunda
elifcix .!.: Tanıdığı olan, bir merkezde çalışan kısacası stajım için bana yardım edebilcek kimse var mı bulamıyorum hiçbir yer almıyor müşkül durumdayım Genişletmek için tıkla... okulun yardmcı olmuyor mu cnm? sen bulamadğn zaman onlar bulmak zorunda
elifcix Allahım sana teslimim ♡♡♡ Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 82 64 34 19 Aralık 2015 Konu Sahibi elifcix #7 sabahvesen .!.: okulun yardmcı olmuyor mu cnm? sen bulamadğn zaman onlar bulmak zorunda Genişletmek için tıkla... Okul kendiniz bulun bize güvenmeyin diyor
sabahvesen .!.: okulun yardmcı olmuyor mu cnm? sen bulamadğn zaman onlar bulmak zorunda Genişletmek için tıkla... Okul kendiniz bulun bize güvenmeyin diyor