Ben 20 yaşındayım 15-16 yaşlarımdayken adetim kesildi o zaman ki bilincimle önemsemedim daha sonra annem farketti ve doktora gittik.Ultrason normal çıktı kist falan yoktu.Bi kaç ilaç denemesi yaptı doktor. başarısız oldu ne yapsalar adet olamadım.O dönemlerde iğne yapmayı teklif etmişti doktor fakat o iğne piyasadan toplanmış ismini hatırlamıyorum.en son çare divina verdi bana . divinayı bi ay kullandıktan sonra adet oldum o sebeple bundan sonra senin ilacın bu dedi. 20 yaşına geldim hala kullanıyorum. emin olun uzun dönem kullanınca baya kilo aldırıyormuş tam 4 yılda 28 kilo aldım diyebilirim. kendimden memnun değilim hemde hiç ama başka çarem olmadığı için ilacı bırakamıyorum hormon testini 3 ayda 1 yaptırıyorum nerdeyse .değerlerim hep bir düşük bir yüksek çıkıyor yinede istenilen değere düşmüyor . bir nevi erken menapoz gibi 15 yaş fazla erken...doktor evlenince bakıcaz artık falan diyor bana. 5 yıldır aynı doktorlayım bir gelişme göremedim değiştirsem herşeye baştan mı başlarım? ne yapacağımı bilmiyorum ilerde çocuğum olmayacak mı demek bu? öyleyse neden ilacı kullanıyorum ? gençliğime ramen çok fazla kilom var her yerim çatlıyor(kırmızı) çok mutsuzum . böyle bir sağlık problemi yaşayan varmı sorununu çözebilen bana lütfen yardımcı olun...