- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Aslında şöyle majezikte var ama ne kadar doğru bilmiyorum bir haftadır majezik vb bir kaç ilaç adı daha var onları içmeyin diye paylaşıyorlar.ne olur ne olmaz deyip içemiyorum birde açıkçası hastaneye gitmeyede korkuyorum astım bronşit var bendeElinizde arveles , majezik gibi ağrı kesen ilaçlar var mı. ağrı kesici tek çözüm. İlaç içmek istemiyorsunuz sanırım ama çok faydası olur. Geçmiş olsun
Corona yüzünden mi randevu alamıyorsunuz.
Eczaneden dişinol diye sulu bi ilac var agrıyan dişinizde sürüyorsunuz biraz agzınız acık bekleyin.hafifletioŞuan üç tane azı değişimin ağrısından ölüyorum sanki.tuzlu su sirke karanfil yaptım işe yaramadı napcam eşimden yok berbat durumdayım
O paylaşımları bilemiyorum. Şimdi bilgi kirliliği var. Ben duymadım. İçiyorum. Sizi yanlış yönlendirmeyim. Belki doğrudur. Belki tamamen yalan bilgidir.Aslında şöyle majezikte var ama ne kadar doğru bilmiyorum bir haftadır majezik vb bir kaç ilaç adı daha var onları içmeyin diye paylaşıyorlar.ne olur ne olmaz deyip içemiyorum birde açıkçası hastaneye gitmeyede korkuyorum astım bronşit var bende
o bilgilerin asilsiz oldugunu acikladi bir doktorO paylaşımları bilemiyorum. Şimdi bilgi kirliliği var. Ben duymadım. İçiyorum. Sizi yanlış yönlendirmeyim. Belki doğrudur. Belki tamamen yalan bilgidir.
Dexday adında bir ilaç var ama kesinlikle bu muadil falan değil dexforte şu bu satmaya çalışıyorlar alma sakın direk dexday alıyorsun suda eritip içiyorsun ve dk tut 8. Dk da nerenin ağrıdığını dahi unutuyorsunŞuan üç tane azı değişimin ağrısından ölüyorum sanki.tuzlu su sirke karanfil yaptım işe yaramadı napcam eşimden yok berbat durumdayım
Allah a şükürler olsunki tamamen geçti gibi ağrı.şu ortalık durulmazsa ne olacak halimiz bilemiyorum diş derdinden kurtulacam derken Allah muhafaza ya Rabbimarveles icmenizi oneririm super agri kesici.ahh dis agrisi cok zordur allah kolaylik versin.sarimsagida ikiye bolun bastirin ki icindeki asit etki etsin
Dolgum düştü agriyan dişim var. Şuan ilaç almadan nane yagina doğru gidiyorum hadi inşallah :))Nane yağı mucize gibi,20 diş ağrısından hoplarken bir yakınım yanağına sur diye verdi,ağrıdan eser kalmadı. Ama sakın ağız içine sürmeyin,ağrıyan dişinizin olduğu yamaginiza sürün anında geçiyor.
hayir 1 er dis ezip agriyan dislerin uzerineHemen yapayım bütünmü koycam
Geçti miDolgum düştü agriyan dişim var. Şuan ilaç almadan nane yagina doğru gidiyorum hadi inşallah :))
Geçti valla ilacsiz agrisiz uyuyorum 2 gecedir surup:)Geçti mi
Merhaba ne durumdasiniz bende agumentin kullaniyorum 5. gunum bugun hala agri kesici almazsam agrim oluyor. Cok zor etki etti .Kızlar dört gündür ağrı çekiyorum hele bugün hiç durmadı apranax ve agumentine başladım bugün gr etki etmedi.sancısı tutmuş gebeler gibi dolanıyorum evde ne dersiniz etki etmiyorki ya da edecekse inşaallah ne zaman eder.ölücem ağrıdan
Çok şükür antibiyotik bitti ve iyiyim şuanda tabii tekrar hortlamazsa.evet ortalık çok berbat diş çekimi yapılamıyor mümkün olduğunca dikkat edicez artık kendimizeMerhaba ne durumdasiniz bende agumentin kullaniyorum 5. gunum bugun hala agri kesici almazsam agrim oluyor. Cok zor etki etti .
Isin kotusu ilaci yazan doktor sizi bir ay idare eder bu antobiyotik dedi. 1 aya kadar doktor bulamazsak yandik. Ilaci yazan doktor kimsenin mudahale etmedigini soyledi virusten dolayi
Iyi cok sukur. Doktorun dedigi gibi 1 ayda tekrarlamaz inşaAllah.Çok şükür antibiyotik bitti ve iyiyim şuanda tabii tekrar hortlamazsa.evet ortalık çok berbat diş çekimi yapılamıyor mümkün olduğunca dikkat edicez artık kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?