- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Şuan üç tane azı değişimin ağrısından ölüyorum sanki.tuzlu su sirke karanfil yaptım işe yaramadı napcam eşimden yok berbat durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En kısa zamanda randevu alın. Diş ağrısıyla durulmazŞuan üç tane azı değişimin ağrısından ölüyorum sanki.tuzlu su sirke karanfil yaptım işe yaramadı napcam eşimden yok berbat durumdayım
Mümkün olduğunca ilaç kullanmıyorum ama geralgin vardı sadece onu içtim ağrı şuan boğazlarıma kadar indi okadar fenayımkiAgrı kesıcı aldınız mı
Dıs agrısı cok fena biliyorum yeni bıttı benım dişlerimde altı ay surdu.Mümkün olduğunca ilaç kullanmıyorum ama geralgin vardı sadece onu içtim ağrı şuan boğazlarıma kadar indi okadar fenayımki
Maalesef diş hekimleri randevuları iptal ediyor. Kızıma 24 mart için aldığım randevunun iptal bilgisi geldi. Ama acilde bakıyor olabilirler.En kısa zamanda randevu alın. Diş ağrısıyla durulmaz
Yok ah olaydı şimdi nasıl kötüyüm Allah ımMaalesef diş hekimleri randevuları iptal ediyor. Kızıma 24 mart için aldığım randevunun iptal bilgisi geldi. Ama acilde bakıyor olabilirler.
Karanfil yağı uyuşturuyor derler ama,var mı evinizde?
Hemen yapayım bütünmü koycamsarimsak ile tampon yaptiniz mi ?
Zeytinin çekirdeğini çıkarıp ağrıyan dişinizin üstüne koyun ve dişlerinizle bastırın biraz o şekilde bekletin 3 veya 5 dakika umarım faydası olurŞuan üç tane azı değişimin ağrısından ölüyorum sanki.tuzlu su sirke karanfil yaptım işe yaramadı napcam eşimden yok berbat durumdayım
Yok ah olaydı şimdi nasıl kötüyüm Allah Allahım düşmanıma diş agrısı vermesin diş agrısı diyince kendimden geciyorum 4 gün uyumamıştım gözlerim kan canagı olmuştu
Geçmiş olsun sizede inanırmısın şuan istemsizce gözümden yaşlar akıyor.sankAy aynı şekildeyim 2 azı dişimden:/ şu an biraz hafiflemis olsa da ara ara vuruyor. Resmen pusuya yatmış böyle bir zamanda ortaya çıkmak için. Randevu da alınmıyor özel kliniğe bile gitmeye çekiniyor insan. Ne yapabiliriz kızlar başlık acacaktim ben de, bu başlık altından sorayım. Özel kliniklere güvenebilir miyiz kanal tedavi ya da dolgu için? Devlette randevu alınmıyor zaten.
Bu geceyi atlatmak için sicak tuzlu su ile gargara yap dişlerine de gelsin yutma tükür. bir dekaranfil ezip koyanlar var. Ben bir kez is yerinde delirmeme ramak kalmışken bi pamuğa biraz suyla karıştırdigim kolonyayi koymuştum dişime ağrı kesiciler falan bir halta yaramamisti, o biraz uyuşturuyordu alkol olduğu için. Kafamı duvarlara vuracaktim ya hiç unutmuyorum yemekhaneye çıkıp volta atmıştım. Sanki doğum sancısı gibi kök diş ağrısı böyle bir işkence yok
Ağrı kesici olarak da evde varsa majezik ve arveles iyi geliyor bir de uyuşturucu spreyler var yarına kadar bir şekilde idare edip eşine ondan aldır mutlaka
Yok canım yok aksi gibi.şuan doğal yollara başvurdum bir de geralgin içtim hafifleyecek sanki inşallah azönceki gibi hoplatmıyor.Allah ım deve kuşu gibi yastığına altına basıyordum kafamı ne berbat bişey yaboğaz iltihapında verdikleri gargara var mı evde kloroben gibi? çok güzel uyuşturuyor dişi o.eğer nöbetçi eczane bulabilecek gibiyseniz diş için ağrı kesici alın muhakkak, arveles gibi.ilaçsız geçebilen bir ağrı değil diş.
Dur bakalım sarımsak koydum bütünce o fayda etmezse onu da deneyeyimZeytinin çekirdeğini çıkarıp ağrıyan dişinizin üstüne koyun ve dişlerinizle bastırın biraz o şekilde bekletin 3 veya 5 dakika umarım faydası olur