dişşş dişşşş dişşş mahvoluyorum kızlar yardımmm

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
kızlar oglumun butun damakları balon gıbı olmus. cok kotuyuz gunduz pek anlamıyorum ama gece vallahi 30 kere kalkıyor .nasıl yattıgımı nasıl kalktıgımı nasıl uyudugumu bılmıyorum.gece bırden bı cıglıgı basıyor butun evı ınletıyor.napmalıyım ne verıyım cocuguma rahatlasın. bılgılendırırsenız benı cok sevınırım

bebıslerımızı saglıkla buyutmemiz dileğiylea.s.:1hug:

yaseminsen geçmiş olsun diyeyim önce diş için calgel var jel onu kullanabilirsin havuç soğuk olacak tabi eline verirsin kaşısın birde bence gündüz uyuyunca sende uyu yoksa uykusuzluk çok yıpratıcı olur. kaçıncı diş ,kaç aylık bebişin?sevgiyle.

gördüm şimdi on buçuk aylıkmış benim kızım yakında sekiz aylık olacak.diş yok henüz ama jel aldım dolapta hazır.hadi bakalım bekliyoruz.zor olmaz umarım.

canım 5. dişimiz olucak ama hepsı sankı pespese patlıycak cunku butun dıs yerlerı bellı olmus ve asırı sısmıs ondan sok zorlanıyoruz
gördüm şimdi on buçuk aylıkmış benim kızım yakında sekiz aylık olacak.diş yok henüz ama jel aldım dolapta hazır.hadi bakalım bekliyoruz.zor olmaz umarım.

jele gelıncede drumuzasorduk bıze onermedı cunku bu jellerın ıcınde uyusturucu var lokal anestezı gıbı gecıcı bı sure rahatlatıyor ama uyusturdugu ıcın ogurme duygusunu asırı derecede azalttıgı ıcın yemek yerken karacıgere kacma olasılıgı cok yuksekmıs onun ıcın ben almadım sanada kulanmanı tavsıye etmem ben gunduzlerı elıne pırasa verıyorum havuc verıyorum yesıl sogan bıle verıyorum yok gunduz sorunumuz yok fazla zaten ama gecelerı mahvoluyoruz gunduz uykusuda boluk boluk uyuyor bende uyuyamıyorum cok zorlanıyorum napıcam bılmıyorum bır an once cıkarsada rahatlasak ya:asigim:

geçmiş olsun bitanem ya inş çabuk atlatırsın bide havuç verme canım oda tehlikeli oda ciğere kaçabiliyor dikkatli ol olurmuı senide berkayıda öptüm

ben osanit kullanıyorum cnm küçük naneli toplar ama Türkiyede varmı bilmiyorum baya işe yarıyor oglumda cok seviyor tavsiye ederim

Berkay bebeğe geçmiş olsun,en zor zamanı,heleki peşpeşe diş çıkarmak epeyce yıpratıcı olur bebeciklerde,ateş,ishal gibi sıkıntıları olmadığı sürece ve doktorunuzun tavsiye ettiği ilaçların dışına çıkmamak kaydıyla diş için ilaç vermenize,jel sürmenize gerek yok.

Anneanne metodları herzaman daha iyidir,ben kızım dişlerini çıkarırken eski metodları uyguladım,geceleri diş acısından huzursuz olduğunda ellerimi iyice yıkadıktan sonra parmağımla diş yerlerine hafif hafif masaj yapıyordum,benim kızım bu yöntemle epeyce rahatlıyordu,kucağımda uyuyup kalıyordu.Dişlerini çıkarana kadar gece uykularınızı rafa kaldırmanız gerekebilir,Allah yardımcınız olsun hem bebelerinizin hem sizin.

canımçok geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede patlatır dişlerini jel hakkındaki bilgin için teşekkürler ...:):)

Biz de aynı durumdayız 2 gündür kıyametler kopuyor ne bulsa ağzına götürüyor elimle masaj yapıyorum jel de sürüyordum (artık çok sürmem) bana calpol önerdiler az miktarda verince ağrıyı azaltıyor bebek rahatlıyor dediler dün denedim işe yaradı bugün alt diş yarılmış ama diş gözükmüyor çıksa da kurtulsak gerçekten gece uykusu kalmadı bende de oğlumda da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…