• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El disney lisanslı hastane çıkışı erkek için ARIYORUM...

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba arkadaşlar disney 10 yada 11 parçalı hastane çıkışı arıyorum erkek bebek için olucak elinde olanlar yazarsa sevinirim ayrıca sıfır avent emzik ve biberon olanlarda yazarsa iyi olur

cnm benim elimde var binbir hevesle almıştım ama bebeğim 3 kilo dogdu onu ancak 2 aylıkken giyebildi çoook büyük kalıbı var ve her yıkamada yıprandı resimleri silindi gitti hiiiç önermem o kadar para verme bence
biberona gelince bende DR.BROWNS VAR İSTERSEN EKLERİM

cnm benim elimde var binbir hevesle almıştım ama bebeğim 3 kilo dogdu onu ancak 2 aylıkken giyebildi çoook büyük kalıbı var ve her yıkamada yıprandı resimleri silindi gitti hiiiç önermem o kadar para verme bence
gaz önleyici mi dr brownsun biberonu gaz problemi çok oluyo benm yeğenlerde :1: doğmamış bebişe istiyoruz kullanılmamış olsun resim ekle bakalım canm

Hastane çıkışını görebilirmiyim? Etiketi duruyor mu? Hediye götüreceğim de 😳 o yüzden soruyorum

Back