Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen ortodontik tedavi gerekiyor, gerçekten işten anlayan bir hekime denk gelir sen tedavi olur , ortalama 2 yılMerhaba üst çenem çok ufak şekilde ilerde sanırım kapanış bozukluğu deniyor aslında çok göze batan bişi değil fakat ben kafama takıyorum çözüm tel takmakmi? 24 yaşındayım düzelmesi kaç seneyi bulur?
Öncelikle görmeden kesin birşey söylemek mümkün değil fakat Ortodonti ile düzelir diye düşünüyorum eğer kapanış iyiyse ve dişlerde problem varsa başka estetik tedavi yöntemleriyle beraber de düzeltilebilir ortodontide tedavi süresi vakaya göre değişir geçmiş olsunMerhaba üst çenem çok ufak şekilde ilerde sanırım kapanış bozukluğu deniyor aslında çok göze batan bişi değil fakat ben kafama takıyorum çözüm tel takmakmi? 24 yaşındayım düzelmesi kaç seneyi bulur?
[/QUOTE]Benim kalici azi dislerimden birini cektirmistim 2 sene oldu yerine dis takilmasi gerekir mi
Bir de on dislerimden birine icerden bi islem yapmislardi sallaniyordu biraz. Ama simdi o dis karardi morardi ona cozum ne olur
Bir de benim yandaki kopek dislerimden biri seneler once cekilmisti simdi orasi iyice kuculdu. Implant takilmaz aradaki bosluk cok kucuk dedi implant saglikli olmaz bi iki seneye kalmaz duser denildi. Oraya ne yapilabilir
Ortodontik tedavi her yaşta yaptırılabilir eğer dişsel bozukluk varsa fakat tedavi süresi uzun sürebilir eğer kısa sürede düzeltmek istiyorsanız Lamine diş kron diş gibi çözümler de var geçmiş olsunMerhaba oncelikle tesekkurler benim sormk istediğim konu ust on kopek dislerimden bir tanesi daha yukaridan cikmis gulerkn ağzim yamuk gorunuyo bir cozumu varmidir dislerim gayet sağlikli sukurler olsun yas 30 artik tel imkanim yok sanrim
Merhaba üst 10 dişime zirkonyum kaplama yaptırıyorum.size sorum şu kaplamaları tek tek mi takmak yoksa 3 parça halinde mi takmak kullanışlı.doktoruma tek tek demiştim ama provada ön 4 lü bir diğer 3,lü birdi.tek tek istediğimi belirttiğimde zamanla araları açılır gibi bir yorumda bulundu.böyle daha kullanışlı dedi.sizce de öyle mi yoksa tek tek kaplamak zor bir işlem mi?merhabalar görüyorumki herkesin merak ettiği ve danışamadığı şeyler var,bir profesyonel olarak bayan arkadaşlarıma yardımcı olmak isterim
Merhaba dişlerine bir kaç ayrı işlem yapılacak kanal lamina köprü implant diş eti tedavisi bunları bilinçli sedasyon ile yapmak istedi doktorum ağrı duyarmıyum işlem esnasındamerhabalar görüyorumki herkesin merak ettiği ve danışamadığı şeyler var,bir profesyonel olarak bayan arkadaşlarıma yardımcı olmak isterim
merhabalar implant hakkında bişey danışmak istiyroum. asthana marka implant nasıl? birde ömür boyu diyolar sertifikası var diyolar bu sertifka olayı nedir.. mesala ben özel muayahaneye gidiyorum. doktorum öldü. implantta çıktı.. benim muhattabım kim olacak.. nasıl oluyor... başka bi klinikte bu sertifikayı gösterince yaparlar mı parasız:))merhabalar görüyorumki herkesin merak ettiği ve danışamadığı şeyler var,bir profesyonel olarak bayan arkadaşlarıma yardımcı olmak isterim