Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler,haklısınız, bakalım, ama vereceğim ücret 5000-6000 TL arası onu öğrendim artık. Fazla olsa bile söylediğiniz gibi alacağım sonuç beni mutlu etmesi lazım. Daha bugün sabah ara ara karşılaştığım bir abla var, bana dişlerini yaptırmayı düşünmezmisin? dedi, böyle bir araştırma yaptığımı bile bilmiyor yerimseniben yüzünü bozuyor dedi, milletin var bir bildiği demekki, fiyatı kafamı düşündürüyor, birde kötü olursa sonradan sıkıntı yaşarsam korkusu var, gittiğim doktor garantisini verdi bana, bakalım sanırım haftaya başlatacam gibi, yazarım gelişmeleri..
benimde öndeki 4 dişime yaptırmam gerekiyor
ama renk farkı olup olmamasını merak ediyorum
yani kendi dişlerimle arada çok fark olur mu?
yapılmış olduğu hemen göze çarpar mı?
merhabalar..rengini zaten siz seçiyorsunuz. Laminelerin özelliğinden biride çok doğal durmaları. Ben üst dişlerimi yaptırdım, diğer dişlerimle uyumlu bir renkte kimse yaptırdığımı anlamıyor bile..
tşk ederim mavis81 kaydirigubbakcemile5 toplamı 700 tuttu ama sonra nişanlım 100 daha vermiş onu eklemeyi unutmuşum.yani toplam 800. dişin tanesi normalde 150 liraydı. dişeti işlemi de var ama indirim yaptı ve toplamı okadar tuttu.herhangi aşındırma işlemi yapılmadı. dişin ön yüzeyine yapılan dolgu çok ince, pek hissedilecek boyutta değil.ilk gün az bi garipseme hissettim ama diş doktoruna tekrar gittiğimde inceltme işlemi yaptı ve ilk günki garipseme de gitti. yaptırmayı düşünenler için söyleyim bu konuda uzman olan doktora gidin derim.çünkü onlar işin estetiğine bakıyor.dişler yüze göre büyük yada küçük mü gibi. şeklin yüze uyumu da önemli sonuçta.
sadece 1 diş yaptırma gibi bi imkan varmı yoksa takımmı yapılıyor acaba bununla ilgili bir fikrin varmı?
ağız yapısına ve isteklere göre değişiyor diş boyutları kimisi büyük kimisi normal istiyor. bende istiyorum ön dişlerim hafifi aralıklı