Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gülünce dişleri inci gibi parlayan kızlarda bile maydonoz yapışmış izlenimi verebilir ben beğenmedim, o parlak taşlar çok güzel oluyo ama mat bişi yaptıracağımıza maydonoz yiyelim derim hem sağlıklı olur:roflol::roflol:
nedense diş teli takmış gibi bi izlenim verdi bana..bilemiyorum belki de kızın ağız yapısındandır, ama o resimler hiç de güzel durmamış..yakın fotoğrafta bile dişleri çürümüş gibi gözüküyor..
bencede çok gereksiz ya :S benim dişimde tek bitane diş taşım var oda dört yıLdan beri kuLLanıyorum herkes çok yakıştırıyor narin duruyor böyLe abartıLı bence :S hoş değiL..
bencede çok gereksiz ya :S benim dişimde tek bitane diş taşım var oda dört yıLdan beri kuLLanıyorum herkes çok yakıştırıyor narin duruyor.. böyLe resimler filan abartıLı bence :S hoş değiL..
allah allah bı bunu gormedıgım kalmıstı ne ıgrenc bısey ya sankı yemek yemıssınde dısınde artık kalmıs yapısmıs gıbı duruyo bembeyaz dısler varken bence cok sacma bu benım fıkrımm tabı ama :sm_confused: