• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerin tam kapanması hakkında

eksen5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
2
0
36
İstanbul
Merhaba, dişlerin düzgün olarak tam kapandığını yani tüm dişlerin birbirine değdiği pozisyonu nasıl test edebileceğimi diş doktoruma sordum, bana yutkunduğumda dişlerin değdiği pozisyonun tam kapanma olduğunu söyledi, yani normal çenemizi geri çekmeden kapattığımızda dişlerin tamamı birbirine değmezmi, bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba, dişlerin düzgün olarak tam kapandığını yani tüm dişlerin birbirine değdiği pozisyonu nasıl test edebileceğimi diş doktoruma sordum, bana yutkunduğumda dişlerin değdiği pozisyonun tam kapanma olduğunu söyledi, yani normal çenemizi geri çekmeden kapattığımızda dişlerin tamamı birbirine değmezmi, bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz.

Merhabalar ben de diş hekimiyim, sorunuza cevap vermek isterim, evet yutkunduğumuzda bütün dişler kapanışa gelir fakat ön altı dişimiz hariç ,üst ön dişler alt ön dişlerin 1 mm önünde olmak zorundadır normal kapanışta, sevgiler

Back