• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimle basım dertte benim gibi olan var mi?(bi de ankara hekim tavsiyesi)

Yaptıracağınız diğer tedavilerden çok çok yukarda değil fiyat olarak. Bir kanal tedavisine en aşağı 350 tl alıyorlar. İmplant da 1800lerden başlıyor. Karar sizin tabi. Bir de dişiniz tamamen ölmediyse tabi ki implant yapılmaz.
Diş ölü degil kanal tedavisi olacakmis ama dr implant onerdi implanta 1350 tl fiyat verdi

Katılıyorum.. Mesela eşim dişlerini çok fircalamaz adamın ne ağzı kokuyor nede dişlerinde çürük var. Geçen ay muayene gitti disim çekilecek diye eve geldi bende kızıyorum "dişini fırçalama çekerler benimde çürüğüm vardı ama dolgu ile kurtardılar" diye meğerse öyle değilmiş yirmilik dışı rahatsız etmesin diye çekecekler mis hiç çürüğü yokmuş dış yapısını da doktor çok beğenmiş.

Neden ben bu yaşta o kadar bakım yaparken dişten çekiyorum da bakım yapmayan çekmiyor hayret ediyorum.

O diş macunları bi sektör de ondan.
Dişinizi sadece su ve fırçaylada gırçalasanız alıcağınız randıman aynı
Bakteriler içinde tuzlu su eniyisi

Macunlar zamanla diş hassasiyetine sebep oluyo demekki aşındırıyo dişi

Tanıdığınız dişçi varsa sorun hangi macunu kullanıyım diye ben bu cevabı alıyorum

Katılıyorum.. Mesela eşim dişlerini çok fircalamaz adamın ne ağzı kokuyor nede dişlerinde çürük var. Geçen ay muayene gitti disim çekilecek diye eve geldi bende kızıyorum "dişini fırçalama çekerler benimde çürüğüm vardı ama dolgu ile kurtardılar" diye meğerse öyle değilmiş yirmilik dışı rahatsız etmesin diye çekecekler mis hiç çürüğü yokmuş dış yapısını da doktor çok beğenmiş.

Neden ben bu yaşta o kadar bakım yaparken dişten çekiyorum da bakım yapmayan çekmiyor hayret ediyorum.
Evet bazilari bakmasalar bile bisey olmuyor birazda genetik bir durum galiba

Açıkçası kanal tedavisinin yapıldığını izlediğimde korkup çektirmek istedim.
Lokal anesteziyle asla uyuşma olmuyo bende fayanamam dedim ama implanttada alerji riski var mecbur böyle oldu çekmediler
Koltuktan kalkarken neistiyosan hemen şimdi bile yiyebilirsin dedi
Hiç bi problem olmadı
Gecmis olsun.diş işi biraz zor oluyor ister istemz can sıkılıyor

canım hamilelikten önce 2 tane yirmilik dişimi çektirdim
şimdi yanlış kanal tedavili bir dişim vardı
onun tedavisi sürüyor galiba doğumdan sonraya kalacak asıl dişin takılması
film felan çekilmiyor o yüzden
ama en iyisi implant galiba
yaptıranlar çok memnun
Evet gebelik engel sanirim dis tedavilerine

O diş macunları bi sektör de ondan.
Dişinizi sadece su ve fırçaylada gırçalasanız alıcağınız randıman aynı
Bakteriler içinde tuzlu su eniyisi

Macunlar zamanla diş hassasiyetine sebep oluyo demekki aşındırıyo dişi

Tanıdığınız dişçi varsa sorun hangi macunu kullanıyım diye ben bu cevabı alıyorum
Macun kullanmayalim mi?karbonat falan olabilir mi

Hatta yerli olana 1050 tl dediler

Yerli olanı tavsiye etmem 1350 olan içinde menşeini falan sorun yaptıracaksanız. Bir de dikkat edin bu sadece implantın fiyatı olabilir (yani sadece çivinin) Kaplamasına ayrıca 300 ile 500 tl arasında bir fiyat biçiyorlar.

Macun kullanmayalim mi?karbonat falan olabilir mi

Karbonat dişleri çok güzel beyazlatır ama çok inceltiyo dişi
Bildiğiniz diş fırçasıyla suyla fırçalayın yaptığı temizlik aynı
Dişleri çürüten şey ağızdaki bakteriler bunun içinde tuzlu suyla gargara yapmak yeterli

Yerli olanı tavsiye etmem 1350 olan içinde menşeini falan sorun yaptıracaksanız. Bir de dikkat edin bu sadece implantın fiyatı olabilir (yani sadece çivinin) Kaplamasına ayrıca 300 ile 500 tl arasında bir fiyat biçiyorlar.
Detayli sormak lazimm haklisiniz.diger implant isveç menşeili dediler

Karbonat dişleri çok güzel beyazlatır ama çok inceltiyo dişi
Bildiğiniz diş fırçasıyla suyla fırçalayın yaptığı temizlik aynı
Dişleri çürüten şey ağızdaki bakteriler bunun içinde tuzlu suyla gargara yapmak yeterli
Tesekkur ederim bende halen iyi macun pesindeyim .hangisi iyi vs bakiyorum

Back