- Konu Sahibi Sevginingucu
-
Bugün diş ölçüm alındı salı günü tedaviye başlanılacak ve çok korkuyorum acısındanzikronyum yaptıracağım incelediğim kadarıyla en güzeli o..porselen düşünüyordum çok belli oluyormuş parama kıyıp zikronyum yaptırmaya karar verdim:S
kızlar peki dişlerin kesimi ve sonrası özellikle de geçicilerin takılması ve sonrası çok mu ağrılı kanamalı..çünkü salı akşamı yaptıracağım iş çıkışı ve çrşmba sabahı gerçeği takılacak:S
sevginin gücü benim dişlerimde sadece aralık war üst dört dişimde :86:senin resimlerini gördükten sonra cem beye gitmeye karar werdimama ücret konusunda taksit falan yaptırabilirmiyim çünkü nişanım olacak we peşin ödeyebileceğimi hiç zannetmiorum acaba sen peşinmi werdin ?
Merhaba ben sevginin günü'nün arkadaşıyım bahsettiği de benim eşim :)..Eşimden çok ben memnun oldum dişlerini yaptırdığı için.çok rahatsız oluyordum onun görüntüsü ve sağlıksız durumundan.Eski dişlerinden çok koku geliyordu ama şimdi o da ben de çok rahatız...
fiyatları yüksek ama cok guzel görüntüsü oluyor
benim dişçim beni uyardı bende önce başka bir yerde zirkonyum yaptıracaktım daha dayanıklı ve estetik demişlerdi, ama öyle değilmiş. zirkonyum dişler ön bölgede daha opak duruyormuş özellikle fotograf çekilince dişler hemen belli oluyormuş. Bu yüzden ön dişlerde kristal destekli porselenden başkası kullanılmamalıymış. hemde dişleri çok küçültmeden tedavi olmak lazım.Bence zirkonyum işini biraz araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?