• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi yaptırdım estetik lamine kaplama

zeytin22 çok güzel ve dogal durmuş
benimde ön dişlerim seyrekk
6 tanesi filan kaça mal olur.sizinkiler ne kadar tuttu
indirim vs ne yapıyor?

istiiyorum artık kurtulmak istiyorum bu dişlerden

Canım benim inşallah bir baktır inşallah seninkilerde çok güzel olur... Benim dişçimi soruyorsan ben cem erdoğana yaptırdım dişlerimi yeri kuruçeşmede bitanem disestetik.com ve cemerdohgan sitesi cem beyin ordanda bakabilirsiniz.. zaten bir bayanında dişlerini yapmış onunkilerde muhteşem olmuş yaa gerçekten mükemmeller diş konusunda fark yaratmış allah ondan razı olsun bende çok mutluyum.. durun sitesindeki resimleride koyucam...

ilk-ve-son-hali4.jpg

Hastanın-İlk-Teşhisi-copy1.jpg

Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-copy1.jpg

ilk-ve-son-hali5.jpg

Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-son12.jpg

Benim diş etlerimde çekilme var..Bu, lamine kaplama için sorun oluşturur mu?önce diş eti tedavisi mi görmem gerekir?

Canım öncelikli olarak doktorunuzla bir konuşun derim dişlerinizin durumuna göre beraber karar verin bende sizin gibi lamine kaplama diye bir çok yere başvurdum ama öyle değilmiş önce sizi bilinçlendiricek ve alanında çok iyi olan bir doktora başvurun çünkü bu sağlık ve dişleriniz yani sonucunda daha sonrada estetik anlamda görüntünüze önem verirsiniz sen nasıl yaptın diye sorarsan bende görüntü görüntü estetik diye gittim çünkü öğrencilerimle rahat irtibat kuramıyordum ama doktorum herşeyden önce sağlığın önemli olduğunu bana hatırlattı.. Şimdi hem sağlık açısından hem de estetik açısından yüzüm gülüoyor :))

sevginingücü
harika olmuş dişlerin.
bende cem beye takılmış durumdayım.
gidersem ona giderim ama benim ön üst dişlerimde 4 tanesi seyrek.
maddi anlamdan altıntan kalkılabilirmi.
hem ünlü bir dr,hemde yeri lüxs bir yerde ücretler,taksitlendirme nasıl.
senin bu dişlerin ne oluyor? laminemi-porselenmi
nedir?
agrın sızın oluyormu?

fiyat olarak senin dişler kaça mal oldu?
birde direk gidip muayene olmadan fiyat sorulabiliyormu
randevusuz filan.

Son düzenleme:
sevginingücü
harika olmuş dişlerin.
bende cem beye takılmış durumdayım.
gidersem ona giderim ama benim ön üst dişlerimde 4 tanesi seyrek.
maddi anlamdan altıntan kalkılabilirmi.
hem ünlü bir dr,hemde yeri lüxs bir yerde ücretler,taksitlendirme nasıl.
senin bu dişlerin ne oluyor? laminemi-porselenmi
nedir?
agrın sızın oluyormu?

Çok çok teşekkür ederim bitanem sağol güzel sözlerin için eğer aklında gitmek varsa kesinlikle gitmeni ben tavsiye ederim ne kadar ilgili bir doktor olduğunu sizinle ne kadar ilgilendiğini göreceksiniz hiç tereddüt bile etme benim dişlerimi tanesi 800 tl den yaptı ben en kalitelisi olsun istedim çünki benim arkadaslarımda yaptırdı eşide yaptırdılar başka yerlerde çok kötü oldu bir kere yaptırıcaksın ve bu sağlığın yani sonuçta benim arkadaşımın eşi yaptırdı iki senede dişleri berbat bir konuma geldi zaten resimlerinide koymuştuk burda sonra ben gıttıkten sonra oda cem beye gıtttı dıslerını bır gorsenız sanki doğuştan öyleymiş gibi doğal ve bir kişi bile anlamıyor inanırmısın bana şimdiye kadar bir kişi bile demeki dişleriniz yapılımı diye isterseniz okulumun adresini veriyim özelden gelin içiniz rahat edicekse ordada konuşalım sizde emin olun ki anlıyamayacaksınız.. Muayenesi ücretsizdi cem beyin su anda durum nedir bılmıyorum ama genelde dişçiler muayene ucretı almıyorlar zaten diye biliyorum..

Başka canım sorun varsa cevaplamaya çalışırım aklıma bu kadar geliyor sizin durumunuzu benden daha iyi kimse anlıyamaz inanın sizin yaşadığınız tereddüt ettiğiniz herşeyi bende yaşadım hem para konusunda hem sağlık konusunda hem estetik konusunda ağrı konusunda daha sonra hayatım nasıl değişir konusunda ama şimdi inanın gerçekten çok rahatım ve çok mutluyum.. :79:

Benim dişlerim de aralık bu yüzden ben de yaptırmak istiyorum üst 4 ya da 6 dişime. Dişleri aralık olanlar için de yaptırılabiliyor di mi bu uygulama?

sevginin gücü cevabın için çok teşekkürler
tamamen cesaret işi.
bide tamamen estetik amaçlı yaptıracagım için saglam dişlerim.
rengindede anormallik yok,çürükte egrilikte.
sıralı dümdüz ama araları açık ön 4 tanenin.

ama gördüklerim harika dişler.memnun olmak çok önemlii
ve saglık söz konusu onuda göz ardı etmemek lazım.
az bişi ucuz olsun derken dişetlerimiz vs mikrop kapar yada 2 sene sonra tekrar bi o kadar para verirsen aynı hesaba gelir.
bende olmuşken en iyi yere gitme tarftarıyım.

zaten diş pahalı heryerde.özellerdede pahalı.
devlet hastanesinede ben güvenmem.
3bin-5bin gözden çıkarmak gerek.

ciddende dişlerin harika olmuş,öyle dişlerim olması için 5 bin veririm.
neye vermiyoruzki.
tabi kendi kafamdan hesabımla.bende 800 e yaptırsam 6 tanesini süper olur.

taksit yapıyormu?
bide senin dişin lamine kaplamamı-porselenmi-özelliği ne?
en iyisi demişin ya.
zirkonyummu çokta anlamıyorum ama.

almor benim dişlerim inci gibi dizili 28 yaşındayım bir tane çürük yok
bende tamamen aralarının açık oldugu için rahatsızım.
ve herkeste baktıgım dikkatimi çekende dişlerdir
hemen dişlerebakarım.
takıntı oluyor,mutsuzluk oluyor
fotolarda gülümseme olmuyor.

benm üst ön 4 dişten yanlar geride sadece o iki dişe bu empress II yöntemi uygulanablrmi sağlam olanlarıda kestrip kaplama yaptrmak istemiyorum:50:

Dişleriniz inanılmaz güzel ve doğal olmuş gerçekten.
Ben de Cem Bey'e gitmeyi düşünüyorum, burda sizin referansınız sayesinde haberim oldu ve biraz araştırınca da gayet doğal sonuçlar meydana getirdiğini görmüş oldum. Sadece ön iki dişi düzeltme işlemi olur mu acaba bu yöntem ile ya??

Son düzenleme:
Dişleriniz inanılmaz güzel ve doğal olmuş gerçekten.
Ben de Cem Bey'e gitmeyi düşünüyorum, burda sizin referansınız sayesinde haberim oldu ve biraz araştırınca da gayet doğal sonuçlar meydana getirdiğini görmüş oldum. Sadece ön iki dişi düzeltme işlemi olur mu acaba bu yöntem ile ya??

tabiki kesinlikle en ufacık belli dahi olmaz..

Back