- Konu Sahibi Sevginingucu
-
Bende Bakırköy'de oturuyorum canım bana yakınmış nerede adresini detaylı olarak yazarmısın birde tek dişin fiyatı ne kadar oluyor acaba?dişim yamuk ve cidden kendime güvenemiyorum,seneye öğretmen olucam fakat surkelı agzım kapalı gülüyorum..dişlerim beyaz ama yamuk olması bunalıma soktu beni resmen..ihtiyacım olan sadece yamukluğu telsiz düzeltebilecek bir doktor mafoldumben
Merhaba arkadaşlar :) aranıza yeni geldim ben serpilin arkadaşıyım sevginingucu yani.. Serpilin yaptırmış olduğu diş estetiği uygulamasından sonra eşimin dişleri içinde cem beye gittik daha önceden eşimin dişleride porselen kaplama olmuştu zamanla oldukça yıprandılar yaklaşık 2 sene gibi kısa bir zaman içinde oldukça kötü bir hale geldi dişleri.. sağlamlık açısından pek bir sorun olmamasına rahmen dış görünüş olarak dişlerin bu şekilde görülmesi eşimin kendine olan güvenini oldukça zedeledi.. Yaklaşık bir ay süren tedavide eşime diş eti tedavisi ve estetik porselen uygulaması yapıldı.. Bende sevginingucu gibi resimleri paylaşmak istiyorum sizinle
img840.imageshack.us/img840/2873/adsz1ye.jpg
img227.imageshack.us/img227/8761/adsz2bh.jpg
img101.imageshack.us/img101/209/adsz3z.jpg
Çok güzel olmuş, bende yaptırdım artık rahatça gülebiliyorum. Güle güle kullansın eşiniz..
Merhaba arkadaşlar :) aranıza yeni geldim ben serpilin arkadaşıyım sevginingucu yani.. Serpilin yaptırmış olduğu diş estetiği uygulamasından sonra eşimin dişleri içinde cem beye gittik daha önceden eşimin dişleride porselen kaplama olmuştu zamanla oldukça yıprandılar yaklaşık 2 sene gibi kısa bir zaman içinde oldukça kötü bir hale geldi dişleri.. sağlamlık açısından pek bir sorun olmamasına rahmen dış görünüş olarak dişlerin bu şekilde görülmesi eşimin kendine olan güvenini oldukça zedeledi.. Yaklaşık bir ay süren tedavide eşime diş eti tedavisi ve estetik porselen uygulaması yapıldı.. Bende sevginingucu gibi resimleri paylaşmak istiyorum sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?