- Konu Sahibi Sevginingucu
-
mavis81 merhabalar, ben burdan bu işlemi yaptırıp uzun süredir kullananları duydum.Araştırdığıma göre malzemesi kaliteli ve kullanımıda güzel olursa çok uzun süreler kullanılıyor deniliyor. Bende sizin gibi dişlerimi kestirmek istemiyorum, çok sağlıklılar, malesefki görüntü bozukluğu çarpıklığı var.O yüzden yaprak lamine daha mantıklı geliyor.
Çok doğru düşünmüssünüz gerçekten
12 dis 6.000 lira normal... Ben 4 de dis yaptirdim laminate veneer tanesi 250 euro'dan.. Sevginin gucu dislerin harika olmus benimkiler de cok guzel oldu cok mutluyum :))
benimde yapmamm gerekli benim dislerim ise arkadan yamuk önden bisi yok tek sorun önden bi disimin büyük digerinin kücük olmasi kaca yaptiniz ve nerde bende ist de yapmak istiyorumda?
slm kızlar bende dün cem erdoganla görüştum cok alcak gönüllü cok ilgili bı doktor bana cok güzel dişler yapacagını soyledii ondan emınım zatenn yarın tekrar gıdecegım bakalım fiyat ne vercek sonucta ünlülerın doktoru bizde halk tan insanlar olarak kaldırabılecekmıyız bılemıyorumm :)) inş bende rahat rahat gülerımm ağzım acık gıderım artık eve yada işeeeee:)))
Kesinlikle öyle çok mütevazi çok alçak gönüllü biri doktorum diye demiyorum insan larak çok kaliteli en başta para konusunuda kesinlikle dert etmeyin en kaliteliyi en iyi ve bir çok yerden daha ucuzada yapıyor ben bir çok yerde fiyat araştırması yaptım kesinl fiyat konusunda pahalı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?