- Konu Sahibi Sevginingucu
-
Çok teşekkür ederim canım sağol inşallah seninkilerde çok güzel olur yok çıkıntı yok komple oldu vallaha yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama ben elma ısırabılıyorum rahatlıla ıyıyorum yanı hiç bir sorun yok dün dürüm yedim mesela ama zannetmiyorum ole bisey olsun ya tabı ceviz fındık kırmadıkça zaten bunu ben kendi gerçek dişlerimde de yapmıyordum kı onun dısında her şey çok doğal zaten küçültmede çok az yapıldı ustune kaplandı... gayet sağlıklı şu anda
buarada diş reng seçimininde ben çok beyaz olsun istedim senin diş rengin A1 dediklerinden mi çok soru sordum farkındayım
cnm çok güzel olmuş güle güle kullan:))
teşşkür ederim bitanem :) sağol
Canım öncelikle hayırlı olsun yeni dişlerin.
Tel taktırmadan mı düzelttiler çarpık olanları?:uhm:
Maliyeti ne kadar oldu dişlerinin?
güle güle kullanın ck güzel olmus
Evet canm tel taktırmadan oldu estetik diş kaplama lamina diye geçiyor benim yaptırdım işlem. Bu dişlerin fiyatları yapılan yere göre değişiyor. 300 TL diyen var 500 TL diyen var 1000 TL diyen var tanesine ben üst dişlerimi yaptırdım. Yapılan malzemeye yapan doktora kadar fiyatlar hep farklılık gösteriyor. Yaptırmadan önce çok yer dolaştım çok doktora gittim fiyatları her yerde değişiyor yani benimde şartlarım çok elverişli değil tabiki bunlar bizler için çok yüksek paralar ama okadar kötü yapılmış dişler gördüm ki doğal durmayan renkleri farklı olan kesinlikle hayatınız boyunca siz o dişlerle yaşıyacaksınız bence bunun için değer en iyi olması için en iyi malzemeyi yaptırttım 3000 4000 5000 TL değişiyor ama dediğim gibi kaç dişinizi yaptırıcaksınız estetik lamine kaplamamı yapılacak diş telimi olucak hep fiyatlar değişiyor. Bende keşke anlasamda daha çok şey söylüyebilsem bu konuda ama şimdi çok mutluluyum sizlerinde güzel şeyler söylemeniz beni gerçekten çok mutlu ediyor. Kendime güvenim geldi hep gülüyorum artık :)
ArkadaŞ fıyat sÖylememekte kararlıı:)
birde üst dişlerinin tamamınımı yaptırdın yani toplam kaç diş?ben biraz araştırdım lamine kaplamayı yalnızca estetik amaç güdüldüğünde yaprak lamine deniyor takma tırnak gibi dişin üstüne yapıştırıyorlar.bu öyle bir uygulama değil sanırım dimi?o konuda bir bilgin varmı?birde ne kadarlık ömürleri varmış yani o kadar para verince uzun süre kullanmak istiyor insan.çok soru sordum kusura bakma canım cevaplarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?