- 23 Nisan 2022
- 49
- 11
- 8
- 34
- Konu Sahibi Adaajlanersin
-
Merhaba voadent bir bakın derim.Merhaba arkadaşlar. Dişlerimi zirkonyum yaptıracağım iyi bir klinik arıyorum. İstanbul Şişli de olursa sevinirim. İnstagramdan biraz baktımda pek emin olamadım. Tavsiye edeceğiniz bir klinik varmıydı?
Merhaba yaptırdınız mı dişlerinizi.Merhaba arkadaşlar. Dişlerimi zirkonyum yaptıracağım iyi bir klinik arıyorum. İstanbul Şişli de olursa sevinirim. İnstagramdan biraz baktımda pek emin olamadım. Tavsiye edeceğiniz bir klinik varmıydı?
Evet yaptırdımMerhaba yaptırdınız mı dişlerinizi.
Nasıl memnun musun bana foto atabilir misin. Siz ne yaptırdınız. Ben 14 temmuzda toplam 20 dişe zirkonyum üstü emax yapılacak.Evet yaptırdım
Peki memnun musun. Agrı sızı falan oldu mu? Diş rengini hangi renk yaptırdın. A1 ve b1 diye renkler var. Dişlerin kalıcı yapıştırıldıktan sonra düşmedi değil miBende zirkonyum üstü emax yaptırdım 24 tane
Sigara kullanıyor musunuzAğrı falan olmadı düşmede yok b1 transparan yaptırdım sadece alışma süreci 1 haftayı buldu memnunum yani problemim yok
Evet neden sordunuz?Sigara kullanıyor musunuz
Bende kullanıyorum hemde fazlasıyla Bi okadar çay ve kahve fazla içiyorum. Acaba bu yaptırdığımız dişlerde de sararma renk bozukluğu oluyor mu.Evet neden sordunuz?
Rengi değişmedi şu an için memnunum yemekte yiyebiliyorum. Sadece alışma süreci 1 hafta zorluk çektim o kadarBende kullanıyorum hemde fazlasıyla Bi okadar çay ve kahve fazla içiyorum. Acaba bu yaptırdığımız dişlerde de sararma renk bozukluğu oluyor mu.
nerede yaptırdınız acaba?Rengi değişmedi şu an için memnunum yemekte yiyebiliyorum. Sadece alışma süreci 1 hafta zorluk çektim o kadar
Hangi klinik acaba? Bu aralar ben de araştırma safhasındayımMecidiyeköyde yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?