• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi sıkıyorum...

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Özellikle geceleri dişlerimi çok sıkıyorum, sabah uyandığımda bütün dişlerim ağrıyor, diş eti problemim zaten var hatta bazen o kadar sıkıyorum ki farkında olmadan dişetim kanıyor, bunun için birkaç kez gittim diş hekimine, stresli dönemler geçirdiğimi düzeleceğini söyledi, gargara ,ilaç verdi ama hiçbir faydası olmadı,
Mesela tv izlerkende yapıyorum, çenemin cidden yorulduğunu, dişlerimin ağrıdığını hissediyorum.

Çaresi yok mudur bunun?

Özellikle geceleri dişlerimi çok sıkıyorum, sabah uyandığımda bütün dişlerim ağrıyor, diş eti problemim zaten var hatta bazen o kadar sıkıyorum ki farkında olmadan dişetim kanıyor, bunun için birkaç kez gittim diş hekimine, stresli dönemler geçirdiğimi düzeleceğini söyledi, gargara ,ilaç verdi ama hiçbir faydası olmadı,
Mesela tv izlerkende yapıyorum, çenemin cidden yorulduğunu, dişlerimin ağrıdığını hissediyorum.

Çaresi yok mudur bunun?

tabiki var.size geceleri dişlerinizi sıkmanızı engellleyecek gece plağı yapılacak.plağınızı düzenli kullandıkça ekleminizin rahatladığını ve ağrınızın azaldığını göreceksiniz.
dişeti sornunuz içinde mutlaka diştaşı temizliği yaptırmalısınız.

Back