Soruyu da anlamadım başta kaplama diyorsun sonra dan başka şeyDişlerim irili ufaklı kaplama yaptırmak istiyorum ama küçültmek gerekiyor estetik diş dolgusu duydum başka ne gibi bir işlem var ne yapabilirim bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Ne gibi bir işlem yaptırabilirim onu soruyorumSoruyu da anlamadım başta kaplama diyorsun sonra dan başka şey
Dişlerinizi mi beğenmiyorsunuzNe gibi bir işlem yaptırabilirim onu soruyorum
Evet on iki dişim büyük digerleri küçükDişlerinizi mi beğenmiyorsunuz
Çok rahatsız ediyorsa kaplama yapınEvet on iki dişim büyük digerleri küçük
Düşme ihtimali varmış korkuyorumÇok rahatsız ediyorsa kaplama yapın
Bende yaptırdım cok rahatımDüşme ihtimali varmış korkuyorum
Cok küçültüyorlar mi disleriBende yaptırdım cok rahatım
Ya ben çok takintiliyim yada gerçekten yakışmıyor ama rahatsız oluyorum bir yerde video izlemiştim az küçülterek dış yapıştıriuoardi ama ne kadar dayanıklı orasını bilemiyorumBişi söyleyeceğim millet öndeki dişlerini uzatmaya çalışıyor büyütüyor bilmem ne. Bence yüzüne yakışıyorsa ve bir sorun yaratmıyorsa yaptırma. Çünkü kesilen dişler iflah olmuyor.
Dediğiniz işlemin adı yaprak porselen lamine netten araştırıp bakabilirsinizYa ben çok takintiliyim yada gerçekten yakışmıyor ama rahatsız oluyorum bir yerde video izlemiştim az küçülterek dış yapıştıriuoardi ama ne kadar dayanıklı orasını bilemiyorum
Yaptıran var mı dayanıklı miDediğiniz işlemin adı yaprak porselen lamine netten araştırıp bakabilirsiniz
+1 katiliyorum. Kesinlikle saglik sorunu yoksa farkli islemleri iyi bir doktorda yaptirmanizi tavsiye ederim. Lamine olabilir ancak kesin ve kesin ana dis gibi dayanikli degiller.Bişi söyleyeceğim millet öndeki dişlerini uzatmaya çalışıyor büyütüyor bilmem ne. Bence yüzüne yakışıyorsa ve bir sorun yaratmıyorsa yaptırma. Çünkü kesilen dişler iflah olmuyor.
Çok geçmiş olsun bende bu durumu yaşamaktan korkuyorum+1 katiliyorum. Kesinlikle saglik sorunu yoksa farkli islemleri iyi bir doktorda yaptirmanizi tavsiye ederim. Lamine olabilir ancak kesin ve kesin ana dis gibi dayanikli degiller.
Ihtiyactan dolayi kaplama yaptirdim bir yilin 10 ayi dis cebimde gezdi surekli yapistirmak icin cabaladim durdumalismakta zor oluyor acikcasi. Yinede sizin tercihiniz
Tabi ki herkeste ayni olacak diye bir kaide yok ama illa ki yaptiracaksaniz gulus tasariminda uzman bir hekim bulunÇok geçmiş olsun bende bu durumu yaşamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?