Dişlerimden çok mutsuzum, muzdaribim .. (RESİMLİ)

akarsu4663

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
3
0
28
Merhaba bayanlar ben 19 yaşında bir bayanım. Sorunum şu küçüklükten beri dişlerimle alakalı kafama taktığım birşeyler var. Dişlerim genetik olarak sarı yani halamın vs vs de aynı şekilde sarı ne kadar fırçalasam da geçmiyor karbonat vs vs hepsini denedim.. Size sorum şu İstanbul anadolu yakasında diş beyazlatma yaptırıp memnun kalan var mı? Varsa doktor ve hastane söyleyebilir mi? Ve diş beyazlatmadan sonra diş minesi incelir diyorlar ilerki yaşlarda sorun vs çekersin diyorlar sizce ne kadar doğru? Cevap veren herkes için şimdiden teşekkür ediyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 293
keşke dişlerm tamamne saglklı olsaydıda sarı olsaydı
diş ciddi bir sorun geri de gelmıyor yapılan dişlerde asla ve asla orjınal gıbı olmuyor estetık kaygısıyla hata yapmamanı önerırım inan bin değil yüz bin pişman olursun

Dişlerin sağlıklı ise hiç dokunma sadece bakımını yap bazı diş yapısı sarı olur takma kafana. Dişe müdahele olunca ilerde daha kötü diş sorunları ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…