• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerim

gelinim

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
3
0
6
34
Kocaeli
dişlerimden nefret ediyorum gülmeyi unuttum adeta... tel taktırmayı ve kaplama yaptırmayı düşünüyorum tedavi fiyatları bütün hastanelerde standart mı yoksa fiyatlar farklılık gösteriyor mu?:14: ağlamak değil de artık özgürce gülmek istiyorum ben...

cnm bendede takıntı varmı şimdi geçti ama zaman zaman oluyo tekrar çok araştırmıştım sigorta filan uğraşma derim zaman kaybetmeden sonuç al sıra bekle rendevu al insanın sinirleri bozuluyor zaten morel bozuk oluyo insan gidince şuan üneversite diş hastaneleri var birazını sigorta birazını özel ödüyosun orada hocalar var ben dolgu için gittim gayet iyiler memnun kaldım hatta tel taktırsammı diye düşündüm tekrar

dişlerimden nefret ediyorum gülmeyi unuttum adeta... tel taktırmayı ve kaplama yaptırmayı düşünüyorum tedavi fiyatları bütün hastanelerde standart mı yoksa fiyatlar farklılık gösteriyor mu?:14: ağlamak değil de artık özgürce gülmek istiyorum ben...

Fiyat farklılık gösterir tabiki ama aşağı yukarı bir ortalama vardır; 2.000-3.000 tl arasında. Kaç yaşındasınız?

ön dişim kırılmıştı özel bir diş hastanesine gittim bir çok şey yaptılar onardılar dişimi ama üstteki köpek dişlerim öne dğoru fazlasıyla çıkık tel takılması gerektiğini söylediler ve pahalı bir uygulamaysa aileme masraf yapmak istemiyorum... 17 yaşındayım.

ön dişim kırılmıştı özel bir diş hastanesine gittim bir çok şey yaptılar onardılar dişimi ama üstteki köpek dişlerim öne dğoru fazlasıyla çıkık tel takılması gerektiğini söylediler ve pahalı bir uygulamaysa aileme masraf yapmak istemiyorum... 17 yaşındayım.

yaşınız tel tedavisi için uygun aslında; ama kaplama düşünmeyin derim. dişlerinize yazık; sonuçta kesilecekler bu işlem için. dediğim gibi fiyatı genelde 2bin-3bin tl arasında değişiyor. tel tedavisi ileri yaşlarda da uygulanabiliyor; siz yinede bir dişhekimiyle fiyat için görüşün; eğer size uymazsa ilerleyen yıllarda da yaptırabilirsiniz.

Back