Canım dişçiye git derim korkma. Bak ben 20 yaşındayım. İlk defa tel için dişçiye gittim. Ne bir çürük ne bir dolgum vardı.
20'lik dişlerim çıkıyordu ve ağzımda yer olmadığından ya 20'likleri alacağız yada üstten 2 alttan 2 diş çekeceğiz dedi doktor.
Bunu söylediğinde 20'liklerim çoktaaan çıkmışlardı zaten filmden görünen oydu. O yüzden 4 tane dişim çekildi.
Yalnızca iğnenin acısını çok az hissettim. Sen acemi bir doktora denk gelmişsin sanırım. İstanbuldaysan doktorumun iletişim bilgilerini verebilirim çok memnunum
Bu arada benimde beğeniliyordu dişlerim. Tatlı durduğu söyleniyordu.Erkek arkadaşım hiç bir zaman kötü bulmadı,çevremdekiler ne vardı ki dişlerinde diyorlar teli gördüklerinde
Korkma diyorum çünkü dediğim gibi 20 yaşındayım ve ilk kez dişçiyle bir işim oldu. İşini iyi bilen kişilere yaptırmak gerek :)
Sonne bilmiyorm o kadrni tabi kotu konsmaktan iyidir ama buyk bi ihtmalle ust cenen kucuktu ki dislern sigmyckti o yuzden cekti doktrn daha iyi bilir tabi ama cekmekten baskayol yokmyms. Cene kuckse apartlarla acilablyo. Benmde acilcakti dislerim sigmycgi icn olclrm alnmsti ama doktrm tedvye baslylm bi ona gore aparta baklm demsti sigmiyck denen dislerm sigdi. Birde nerde yaptryosn .)