Dişlerim :(

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar 2 ay önce diş teli taktırdım. Dişlerimde genel olarak fazla bir sorun yoktu yalnızca öndelerdi ve ön dişim diğer ön dişimin üzerine binmişti biraz :) Umarım anlatabilmişimdir. 2 ayda çok ciddi düzelme var ancak ön diş tam inmeden geri çekilmeye başlandığı için (aslında olması gereken) ön iki dişimin arası ayrıldı Şu an çok rahatsız oluyorum. Ön dişlerin tamamen inmesi ve o aralığın kapanması ne kadar sürer bilmiyorum ama çok kötü görünüyor Beren saat gibi oldu Dahada ayrık diyebilirim hatta Doktoruma sordum düzelecek dedi ama düzelene kadar böyle dolaşacağım sanırım ben

Tel tedavisi maalesef zahmetli ve özveri isteyen bir süreç. Ben de 2 aydır takıyorum. Doktorunun dediği gibi o düzelecek bir süre sonra. Fazla kafana takma sonuçta bir süre sonra bunların hepsini unutup güzel dişlerinin tadını çıkaracaksın

Son düzenleme:

Haklısın ama malum okullar da açılacak şimdi tel şokunu atlatmadan ayrık diş şoku :)

Haklısın ama malum okullar da açılacak şimdi tel şokunu atlatmadan ayrık diş şoku :)

Çok haklısın ben de üniversiteye başlıyorum Ama insanlar çok çabuk alışıyor endişe etme. Zaten çıkardıktan sonra o halin hemen unutulacak

Diş tel tedavisi zahmetli süreç. ben de kullanmıştım 1,5 sene .

biraz sabret. güzel şeyler için sabretmek gerekiyor.

Çok haklısın ben de üniversiteye başlıyorum Ama insanlar çok çabuk alışıyor endişe etme. Zaten çıkardıktan sonra o halin hemen unutulacak

Konuşunca falan belli bile olmuyor o tek tesellim Şu ana kadar kötü bi yorum almadım farketmeyenler bile oldu

.Ayrık dişler çok şirindir bence boooşver

Emin ol teller çıkınca çok özliyceksin uzun süre alışamıycaksın -tecrübe

ne kadara yaptırdın canım fiyat olarak?

ben de ayrık dişleri sevimli buluyorum, çok düşünme sıkma canını sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın düzelivermiş :)

ben de ayrık dişleri sevimli buluyorum, çok düşünme sıkma canını sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın düzelivermiş :)

Sevimli ama yakışana bence benimkiler ayrıldı zaten ön iki dişim biraz daha uzun. Törpületmeyi düşünüyorum hepsini aynı boya. Annem izin vermiyor tavşan diş modaymış doğru mu beni mi kandırıyor

moda'ydı..ama sen yine de törpületme eski modalar geri dönüyor malum

Hiç sıkıntı yapma bencede tatlım artık nerdeyse sağlıkta bile çözülemiycek düzelmiycek problem kalmadı hem zaten tel kullanıyosun kmsenin gözüne batcagını düşünmüyorum..Benim dişçi korkum var annemler ufakken dişlerime tel takılmasını istediler ama bn korktum daha sonra dişimde ufak bi kırılma oldu arkadaki dişimin birinde dolguyla tedavi edicek dendi sonra doktorumu bulamadım ve baska doktora gittik hiç unutmuyorum bayandı uykusuz gibi bi tipi vardı cadalozun ve dişimi cekti daha dogrusu cekemedi agzımda aletleri bırakıp baska doktor cagırdı erkek doktor cekmeye calısıyo diş agzımda parçalandı ama cıktı benim canımda cıktı bide 1 bucuk saat belki daha fzla tek ignelik uyuşturucuyla bekledm ve kesinlikle agzımdaki uyuşma geçmişti dişim cekilirken canım cıktı hissettim ama genede bagırıp cagırmadım canım cok yanmıstı odur budur agzımda cürüklerim var ve korkudan doktora gidemiyorum baygınlık geliyo içime napcam bilmiyorum bide öndeki 3.dişlerim ( ön iki büyük dişin yanındakinin yanındaki dişler arkaya dogru ilerleyen ) yukardalar maalesef cok cok ktü bi görüntü yok hatta sözlüm beni yamuk dişlimmmm diye sever ve herkez cok yakıstırır sevimli oldgunu söyler ama e işte insanın görüntüsü diş çok önemli :26: nolcak böyle blmiyorumm

Diş tellerinden neler neler çektim o acıları da bir ben bir Allah bilir. Konunu okuyunca bile eski günler aklıma geldi:18:

tavsan diş modasının geçtigini sanmıyorum.bakarsan çogu hollywood yıldızları tavsan dişli mesela.modadan daha çok doğal oldugu için tercih ediliyor sanırım bakarsan hiçte rahatsız değiller

Diş telim varken, benimde olmuştu.30 gün sonra muayenede düzeltmişti doktor, sıkma canını geçici durum.

Canım aynı durum bende de var, ön iki dişim diğer dişimin üzerindeler hafifte uzunlar diğerlerine göre. Tel taktırmayı düşünüyorum ama bu ayrık olma olayı çok kafama takılıyor cesaret edemiyorum :44: Bide herkes bana böyle yakıştığını söylüyor, çok belli olmuyor zaten ama annem tutturdu tel taktır diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…