Tel tedavisi maalesef zahmetli ve özveri isteyen bir süreç. Ben de 2 aydır takıyorum. Doktorunun dediği gibi o düzelecek bir süre sonra. Fazla kafana takma sonuçta bir süre sonra bunların hepsini unutup güzel dişlerinin tadını çıkaracaksın
Haklısın ama malum okullar da açılacak şimdi tel şokunu atlatmadan ayrık diş şoku :)
Çok haklısın ben de üniversiteye başlıyorumAma insanlar çok çabuk alışıyor endişe etme. Zaten çıkardıktan sonra o halin hemen unutulacak
Kızlar 2 ay önce diş teli taktırdım. Dişlerimde genel olarak fazla bir sorun yoktu yalnızca öndelerdi ve ön dişim diğer ön dişimin üzerine binmişti biraz :) Umarım anlatabilmişimdir. 2 ayda çok ciddi düzelme var ancak ön diş tam inmeden geri çekilmeye başlandığı için (aslında olması gereken) ön iki dişimin arası ayrıldıŞu an çok rahatsız oluyorum. Ön dişlerin tamamen inmesi ve o aralığın kapanması ne kadar sürer bilmiyorum ama çok kötü görünüyor Beren saat gibi oldu Dahada ayrık diyebilirim hatta Doktoruma sordum düzelecek dedi ama düzelene kadar böyle dolaşacağım sanırım ben
ne kadara yaptırdın canım fiyat olarak?
ben de ayrık dişleri sevimli buluyorum, çok düşünme sıkma canını sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın düzelivermiş :)
Sevimli ama yakışana bence benimkiler ayrıldı zaten ön iki dişim biraz daha uzun. Törpületmeyi düşünüyorum hepsini aynı boya. Annem izin vermiyor tavşan diş modaymış doğru mu beni mi kandırıyor
moda'ydı..ama sen yine de törpületme eski modalar geri dönüyor malum
Sevimli ama yakışana bence benimkiler ayrıldı zaten ön iki dişim biraz daha uzun. Törpületmeyi düşünüyorum hepsini aynı boya. Annem izin vermiyor tavşan diş modaymış doğru mu beni mi kandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?