• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim yapıldı ama......?

atalay-uxgxur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
129
0
96
50
İstanbul
beynim dondu. dişlerim takıldı ama rahat konuşamıyorum . s ve z yi söyleyemiyorum. dilim sürçüyo. alışamadım. 3 gün bugün. peltek konuşuyorum.sanki ben diilim. ön dişlerim oldugu için konuşurken kafamı egiyorum.napıcam. yapıştı dişler. yiycem kafayı böylemi olacak artık......psikolojim bozuldu......

sakın böyle bir durumu kabullenmeyin.hemen doktorunuza gidin gerekiyorsa yeniden diş bile yapabilir.böyle bir hakkınız var.aynı durumu yaşadım.pskolojim bozuldu hayatım altüst oldu.2006 yılında yaşadım ve hala üzüntüm bitmedi.düzeldiği halde.sakın duruma razı olmayın.dişhekimleri insanları çok kötü durumlara sürüklüyorlar.konuşmanızda problem varsa kesin dişler çirkin ve büyük görünüyordur asla kabullenmeyin çok pişman olursunuz.

öncelikle geçmiş olsun.
kesinlikle gidin doktorunuza şikayetlerinizi bildirin. dişler fonksiyon görmedikten sonra yapılmasının bi anlamı yok.

arkadaşlar canımın sıkıntısından bilgisayara bile oturmadım hiç. zamanla alışıcan dedi dokor. bide benim üst çene kemigim öndeymiş biraz. ondan kaynaklanıyomuş yani. biraz bekliym diyorum ama devam ederse düşünüyorum. dişlerim aslında güzelmiş agız yapımdan kaynaklanıyomuş. yapıkanı çıkarmak zor olmazmıki. vuruyomuş hatta incelen dişimde kırılabilirmiş. arkadaşlar dedi. dogrumu acaba.akıl verin kızlar. sanki biraz yumuşadı s harfi. ama hızlı konuşuum ben biraz . kendimi tarta tarta konuşuyorum rezil olmiym diye...okmeydanı agız saglıgında yaptırdım. PARANIN GÖZÜ ÇIKSINNNNNN (anladınız dimi...)

hayır..sana yanlış söylemişler..çıkarılması gerekiyorsa çıkarılıyor..keserek çıkarabiliyor dişhekimleri...ama uğraşmak istemezler...benimde maddi durumum iyi değildi...ama düşünsene nerdeyse hayatın boyunca ağzında taşıycaksın seni sen yapan şey olacak.biz kredi çektik ve hala ödüyoruz..maddi manevi çok zorluklar çektimm..sakın içine sinmeyen bişeye razı olma...

canım bu kadar dert etme,bendede olmuştu bir kaç gün konuşmakta zorluk çekmiştim sonra alıştım.ilk taktığında büyük geldi gözüme hiç yapıştırmadan doktorum kısalttırdı dişleri.yalnız daha sonra hastalık geçirdim kilo verdim diş etlerim çekildi.hava almaya başladı,diş doktoruma gittim hiç sıkıntı çekmeden acı çekmeden çıkarttı tekrar yaptı.yani o dişlerin çıkartılması hiçte zor değil.

arkadaşlar valla size ne diym. karşılıksız iyi duygular beslemek burda işte. hep birbirimizin iyilikleri için ugraşıyoruz farkındasınız dimi. sagolun arkaadaşlar.alışmaya çalışıyorum. diyorum ya eger sıkıntım devam ederse gidicem. dayanagınız için teşekkürler arkadaşlar.hepinizi seviyorum.....:1hug:a.s.

şuan alışamadığını doktoruna ilet.belli bir süreden sonra baktın olmadı ne et yap değiştirt.diş çok önemli,hem işlev hemde estetik açıdan.bazılarınınki gülüşünü yüzününün duruşunu güzelleştiriyor mesela benim eşiminli böyle zarif duruyor.bazılarınınkiyse ağzına kemik doldurmuşlar gibi.

canım geçmiş olsun.. umarım sorunun en kısa zamanda düzelir.. biraz bekle ama geçmezse mutlaka git hiç vakit kaybetme...diş bu başka birşeye benzemez.. alışma dönemi olur bence düzelir....

Back