• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim sarı yardımcı olursanız sevinirim :(

leyleyk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
24
0
16
Bolu
İyi akşamlar :) Ben bu derdime ne çözüm bulcam bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Ben dişlerimi hep düzenli fırçalarım. Diş ipi felanda kullanırım. Ama dişlerim beyaz değil. Öyle çok sarıda değil ama sarı yinede :(( nasıl beyazlatabilirim evde doğal yollarla? dişciye gidip dişini beyazlatabilrsin demeyin arkadaşlar çünkü yapamam öyle maddi gelirden dolayı. Karbonatta dişi aşındırıymuş yani zararlıymış. Doğal yollarla dişimi nasıl beyazlatabilirim??

Çok pahalı mı dişçide yaptırmak :26: Sadece merak ettim ondan soruyorum ??

yapı olarak sarıysa ki fırçaladığına göre öyle, dişçiden başka şansın yok heralde canım :44:

Beyazlatma işlemi pahalı bir islem. Para harcamadan beyazlatma yapmanız mümkün degil.

Dis doktruna gitmek istemiyorsanız , ki aslında pek tasvip etmediğim bir sey; internet üzerinden de satılan beyazlatma ürünleri var onlardan alıp kullanabilirsiniz.

Ama her halukarda buna bir bütçe ayırmak zorundasınız.

diş rengi genetik bir durumla alakalı bir şey, yani sen ne kadar fırçalarsan fırçala eğer diş rengin beyaz değilse sorunun devam eder.
bu yüzden dişçiye gidip temizletmen lazım.

Beyazlatma işlemi pahalı bir islem. Para harcamadan beyazlatma yapmanız mümkün degil.

Dis doktruna gitmek istemiyorsanız , ki aslında pek tasvip etmediğim bir sey; internet üzerinden de satılan beyazlatma ürünleri var onlardan alıp kullanabilirsiniz.

Ama her halukarda buna bir bütçe ayırmak zorundasınız.

beyazlatma ürünlerinin dişlere herhangi bi zararı olur mu?

beyazlatma ürünleri bence bi işe yaramaz ama diş doktoru bi mavi ışıklı birşey yapıp beyazlatılıyor diyebiliyorum canım tvde gördüm bikaç sefer.

Sigara falan içiyor musun? Benim de çok sarı değildir ama çok beyaz da değildir. Dişçim doğal rengi olduğunu söylemişti. Yani estetikten başka çareniz yok bu durumda eğer sigaradan falan sararmadıysa.

Yeni reklamlarda çıkıyor hani optik beyaz dis macunu bir kaç arkadasım etkili oldugunu söyledi markete gittiğimde almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun sizinde denemek isterseniz. Ben pek inanmadım ama iste aklıma düşürdüler :)

Doktora gidip beyazlattiginiz zaman hep oyle kalacagini kesinlikle dusunmeyin belirli araliklarla duzenli beyazlatma yaptirmazsaniz eskisinden daha beter oluyor (babamdan biliyorum)
Ben kendim icin beyazlatici jel kullaniyorum gercekten faydasini gordum.

benim kızkardeşim doktora gittiğinde bu diş beyazlatma olayını sormuştu.doktor önermedi,zira diş minesini zedeliyomuş, çürük oluşumu sararma gibi şeylere daha korumasız kalıyormuş diş...ama böğürtlen, çilek yemek diş beyazlamasına yardımcıdır.

ayni sorun bendede var, ben beyazlattim 6 ton beyazladi (ama tonlar arasinda zar zor görünen bir fark var) bayagi beyazladi ama yinede sariydi, ben çok kahve içerim bu yüzden 2 3 ayda tekrar eski haline döndü, $u an ise eskisinden daha sari :( çok takiyorum kafaya yaa

simdi bir toz kullaniyorum henüz faydasini görmedim ama içerigi beyaz kil ve karbonat

bu arada merak edenler olmu$, ben di$lerimi güzellik merkezinde beyazlattim ve 200 lira tuttu tek seyans yaptim (iki buçuk ssat) iki seyans daha etkiliymi$

Doktora gidip beyazlattiginiz zaman hep oyle kalacagini kesinlikle dusunmeyin belirli araliklarla duzenli beyazlatma yaptirmazsaniz eskisinden daha beter oluyor (babamdan biliyorum)
Ben kendim icin beyazlatici jel kullaniyorum gercekten faydasini gordum.

beyazlatıcı jeli nerden bulabilirim, nerden alabilirim peki?

İyi akşamlar :) Ben bu derdime ne çözüm bulcam bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Ben dişlerimi hep düzenli fırçalarım. Diş ipi felanda kullanırım. Ama dişlerim beyaz değil. Öyle çok sarıda değil ama sarı yinede :(( nasıl beyazlatabilirim evde doğal yollarla? dişciye gidip dişini beyazlatabilrsin demeyin arkadaşlar çünkü yapamam öyle maddi gelirden dolayı. Karbonatta dişi aşındırıymuş yani zararlıymış. Doğal yollarla dişimi nasıl beyazlatabilirim??

50 60 tlye yapıolar canım özellerde , devlettede ücretsiz az çok özel kadar olmasada yapolar. yediğinden içtiğinden rengi öyle olabilir. karbonatında dişlere zararlı oldunu sanmıorum biçok yapan kişi olmazdı böyle olsaydı eğer.

kabartma tozu, karbonattan daha etkili, arasıra kabartma tozuyla fırçalarım.dudağa değdirmemeye dikat ederek.
bir zararını görmedim.düzenli yapılsa daha iyi de olur hatta.

Herhangi buyuk bi marketten bulabilirsiniz benim kullandigim colgate beyazlatici jel.

Dis beyazlatma üzerine tez hazırladım , yazdım.
Bir cok ürünü kullandım tezimde doğal dişler üzerinde.

Hic birinin dis minesine herhangi bir zararı yoktur! Bilginize.

Yeni reklamlarda çıkıyor hani optik beyaz dis macunu bir kaç arkadasım etkili oldugunu söyledi markete gittiğimde almayı düşünüyorum aklınızda bulunsun sizinde denemek isterseniz. Ben pek inanmadım ama iste aklıma düşürdüler :)

Ben kullandım işe yaradı 1 ton beyazladı canım :) Hiç durma git al. Benimde çok beyaz değildir dişlerim salı günü gidip beyazlattırcam

Back