Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bn 17 yaşındayım pek düzenli fırçalamazdım dişerimi ama şimdi düzenli olarak fırçalıorum ön dişlerim ayrılıor birbirlerinden ve çürüdüğünü fark ettim önden iki dişimin ne yapmam gerekior yani dişlerimi kurtarmam mümkün mü acaba ???
Acil olarak bir Diş Hekimine görünmelisin tatlım görmeden kimse yorum yapamaz.. Gerekirse ortodonti tedavisiyle düzeltilir ama çürük mühim bir konu dişlerini ice çürütmeden hekime danış olurmu geçmiş olsun...
yaşın küçük ön diş nasıl çürür ki ..ama çürüklere ışınlı dolgu yapar belli bile olmaz..dişerin ayrılıyora diş eti çekilmesi de olabilir,ailede de varsa genetiktir mesela..ihmal etmeden bir hekime başvur canım.geçmiş olsun
cnm diş eti çekilmesinden dolayı dişlerin birbirinden ayrılabilir..ama çürümesinin sebebii yetersiz fırçalaman sanırım..günde iki üç kere fırçalamayı dene...diş doktoruna gitsen daha iyi..benim çürük yoktu ama diş etim çekildiginden öndeki dişlerim arasında boşluk oluşmuştu..demir eksikliginden dedi doktor ve bi kaç ilaç verdii şimdii gayett normalller...
genetik deil sadece bende görüldü bu.dişçiden korkarım ben açıkcası annem şehir dışında onun gelmesini bekliorum tek gitmek istemiorum.okula gidiorum sabahları fırçalıyamıorum dişlerimi midem bulanıor o yüzden.önceden böle bi durum yoktu düzenli olarak fırçalıodum şimdi günde 1 defaya indiği oluor.belki de bu yüzdendir nese tşk ederim hepinize
benim annemde de aynı sorun var doktor yanlış fırçalama yüzünden kaynaklandığını aralara kemik tozu koyarak ve düzgün fırçalayarak daha sonrasında düzeleceğini söylemişti cerrahpaşa diş hastanesine sevk etmişti