Dişlerim ahh dişlerim

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
22.678
88.253
40
Merhaba hatunlar..

Benim ön dişlerimden birisi için cerrahi müdahale görmem lazım çünkü diş kökünde kist var alınması gerek bunu devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ve narkoz uygulanıyor mu bu işlem için birinci sorum bu ...

İkincisi ise devlette porselen kaplama diş yaptıran arkadaşlar varsa bana sgk'lı oldugumuz zaman diş başına ödenecek miktar ne kadardır acaba ? 7 tane kaplama diş ve 4 tane de kanal tedavi yapılması lazım..Kanal tedaviler için ücret alınmıyor devlette ama kaplamalar için maalesef bilgim yok ikinci sorum da bu

Gel gelelim kararsız kaldıgım noktaya özel bir hastaneden 4 kanal ve 7 kaplama diş için fiyat aldım 2.000 tl dedi..Malum bu fiyatı ödeyebilirim ama eşim pahalı devlet hastaneleri ne güne duruyor diyor bu seferde kararsız kalıyorum..

İstanbul'da oturuyoruz ve malum buranın hastane trafigi dikkate alınırsa acaba ne kadar günde bitirevir bu işlemler

1.narkoza gerek yok lokal anestezi ile işlem yapılacak . 2 . tahmını 250 odersiniz en en fazla kaplamalar için

Kanal tedavilerinizi devlette yaptirmaniz olabilir hem fiyati hafifletmiş olursunuz ama kaplamalar için özel ya da üniversite hastanelerine gitmeniz daha iyi olacaktır.

Devlette yapilan bazi kaplamalar görüntü olarak korkunç oluyor. Özelde zaman firsatlari oldugu icin daha önem veriliyor goruntuye sanki.

Çok geçmiş olsun bence iyice araştırıp özele gidin.. Sonuçta diş estetiği çok önemli kimse yanlış anlamasın ama devlet hastanesine güvenemezdim ben.. Umarım şstediğiniz gibi olur dişleriniz

bahsettiğin konuları bilmiyorum ama bikere devlette dış yaptırdım tövbe ettim kanal yapilicakti 2 kanalı temizlemis 1 kanalı görmemiş kapadı dolgu yaptı 6 7 ay sonra kanallı dolgulu dış agrimaya başladı ama ne ağrı özele gittim her zaman gittiğim doktoruma, adam çıldırdı dışı görünce 1 kanal olduğu gibi birakilmis ve cok feci iltihap yapmış disimden oluyodum az kalsın doktorum o dışı kurtarabilmek için günlerce uğraştı diş öyle zayiflams ki.. Güzel fiyat vermiş ama gittiğin yer çok fazla değil yani değmez ugrastigina bişey olursa astari yüzünden pahalıya gelir

Ben 6 yık önce falan devlette bi dişimi kaplama yaptırmıstım dişçi tanıdıktı beni rahatlıkla Almasına rağmen 1 aydan fazla sürmüştü yaptırmam devlette bu işler inanılmaz uzun sürüyo ve senin baya varmıs yapılacak o zaman ben 30 tl fark ödemiştim öğrenciydim o zaman tabi hatta bişeyler imzalatırsam falan o parayı geri alcaktım ama uğrasmamıstım tabi bide şu var özel dişçilerde kullanılan malzemeler cok daha iyi oluyo iyi olan devlet hastaneleride var ama hastaneye bağlı birazda sanırım alınan malzameler yani

Ben 20lik çektirmeye gittim marmara üniversitesine. Acil çekilmesi lazım dedi ilk muayeneyi yapan doktor. Beni gerekli yere yönlendirdi. Çok tecrübeli bilgili bir adamdı. Güvendim gerçekten üniversite olduğu için de. doktorun ısrarlarına rağmen çekmediler dişimi. 1yıl sonraya randevu verdiler :)

Normal hastanelerde daha kolay sıra geliyormuş heralde ama onlara da ben güvenemedim.

Fatihte bezmialem vakıf üniversitesi var oranın da doktorları iyidir. Fiyatları daha makul diğer özellere göre. Yine medipol diş hastanesi var orada da iyi bi fiyat çıkmıştı bana.

Şu an bi kanal tedavisi 2 tane 20lik diş çekimi birkaç tane dolgu yaptırmam gerekiyor. Bir ara araştırıp ertelemiştim. Ertelediğim için şu an berbat durumda ağzım.

Konuyu takip ediyorum o yüzden. İşler bu noktaya gelince gözün para görmüyo. Bildiğim iyi bir diş doktoru var muayenehane. Sonunda ona gidicem pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…