• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişleriiimm... Lütfen yardım ediin.

_Ecem_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
9
0
286
120 görüntüleme ve yalnızca 1 cevap. İlginiz için gerçekten çok teşekkürler. Oysaki sadece birkaç fikir almak istemiştim.

Son düzenleme:
Bence bekle . Seneye güzel güzel sınava hazırlan . Üniversiteye gir .sonra belki bu tedavileri de devlet karşılar. 18 yaşından sonra hem dişler tam yerine oturur . Lamine tedavileriyle kalan yerleri de yaptırırsın . Eminim senden başka kimsenin dikkatini çekmiyordur . Ama 20lik dişin çekilmesi gerekiyorsa çektir derim

Teşekkürler :) Evet bi yandan da bekleyeyim diyorum çünkü seneye gerçekten yoğun bi sene olcak ve onca şey arasında bi de teller çok sıkıntı yaratır, ağzı yara yapıyor, ağrıyor vs.. Ama bi taraftan da artık ünide tel takmayayım diyorum biliyorum telin yaşı yok 30'larında da takanlar var ama ben olsun bitsin istiyorum. Evet aslında arkadaşlarıma da sordum nasıl falan diye hiç gerek yok dediler, anneme kalsa zaten hiç gerek yok ama benim kendi içime sinmiyor işte inci gibi olsun istiyorum. Aslında devlet 18'den sonra karşılamıyor, o yüzden de şimdi olsun diyorum, özelde de yaptırsan sevkle paranın bi kısmını devlet geri veriyomuş ama zor o iş biraz sanırım annem olmaz falan diyor, devlete gitsek zaten bin yıl sonraya randevu verirler 18'im geçer. 20'likler zaten tamamen iğrenç bişey, yarı gömük gibiler şu an, dişlerimi daha da itiyolar, kesinlikle çekilmesi gerekcek ama gömük olduğu için ameliyat falan derse doktor öldüm :( Öyle yani :) Kısacası kafam çok karışık :D Cevabınız da biraz olsun rahatlattı tekrar teşekkürler :) Ay çaktırmadan destan yazmışım bu arada :D

Bi de Izmir'de bildiğiniz iyi ortodontistler varsa konuyu görenler cevap yazabilir mi lütfen? Şöyle uygun fiyatlı, ağır olmayan bi vakaya bile en az 1 yıl demeyen, sizin de memnun kaldığınız bi ortodontist varsa öneride bulunursanız çok sevinirim :)

Back