Dişlerde meydana gelen siyahlik bir çare.

Hayatguzeldir

Bir Dilek tut benim için...
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
407
2.866
63
Merhabalar
Benim sorunum dislerimde meydana gelen siyah lekeler, öncelikle belirteyim dislerime hep cok iyi bakmisimdir. Duzenli olarak fircalarim dis ipi kullanirim. Birşey yiyip içince gidip agzimi hemen yikarim cay kahve deseniz o da çok az. Sigara alkol kullanimim da yok.
Doktora göründum temizligini yapti ama 6 ay demeden kendini yineliyor tekrar doktora gitsem dislerim asiniyor temizlemekten.
Hormonel diyen var ağzındaki tükürük de asit vs orani diyen var. Bir çözüm ariyorum buna artik dişlerim göz göre karariyor komple
28 yasindayim ve bu son iki yıldır en üst levelini ulaştı bu duruma yaşayanlar buna nasil çözüm buldunuz?
Tesekkurler hepinize

Dış taslarini temizledikten sonra kekik suyunu seyrelterek ağzı calkalamak dış etlerini sağlıklı hale getiyiromus dis taşı olusmuyormus

Ama ben temizletemedim daha
6 ay oldu temizleneli ama yok ya bir cay iceyim bir kahve akşamına bak dişlerim de siyah siyah lekeler büyümüş yeni oluşumlar var bitmiyor gercekten genetik benim ki anladim artik. Ama deneyicem dedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…